Brooks boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

  • Prijs
    Op aanvraag

Wil jij Brooks boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Brooks. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Brooks

De Nederlandse producer Brooks heeft de afgelopen zeven jaar pionierswerk verricht met zijn eigen mix van elektronische dansmuziek en heeft een stevige naam opgebouwd met een selectie uitstekende originelen en remixen die de aandacht van de wereld hebben getrokken.

Onderscheiden van de massa

Brooks is erin geslaagd zich te onderscheiden van de massa en steeds meer erkenning te krijgen met zijn innovatieve stijl van ritmische electrohouse en melodieuze future house. Een gouden combinatie die perfect past bij de klanken van zowel een club als een festival. Brooks’ meer dan levensgrote producties leveren een gestage stroom indrukwekkende releases op een verscheidenheid aan verschillende imprints en hebben wereldwijd de aandacht getrokken. Zijn snelle opkomst naar succes trok de aandacht van internationale supersterren Martin Garrix, David Guetta, Alan Walker & Lost Frequencies, om er maar een paar te noemen. Dit resulteerde in een reeks spraakmakende samenwerkingen, waaronder ‘Better When You’re Gone’ met David Guetta, ‘Byte’ met STMPD-hoofd Garrix zelf en de wereldwijde platina-plaat ‘Like I Do’ met beiden.

Prijzen van BUMA en SLAM!

Bovendien werd hij beloond met een BUMA award en de Slam! Prijs voor Beste Talent voor 2018. Als we onze aandacht richten op de remixtalenten van Brooks, heeft zijn ogenschijnlijk moeiteloze techniek van het herwerken van nummers ervoor gezorgd dat hij officieel nummers van ILLENIUM, Lost Frequencies, Zayn met Sia en niet te vergeten Estelle & Kanye West’s ‘American Boy’ heeft geremixt. .’ Brooks laat zien hoe hij zowel zijn eigen werk kan rocken als een nieuw tintje aan pophits kan geven met zijn unieke, dansvloer-gebalanceerde versie. Naast zijn duidelijke productietalent heeft Brooks’ vermogen om een ​​geweldige prestatie op het podium te presenteren hem een ​​reputatie opgeleverd als een van de meest getalenteerde opkomende DJ’s in de elektronische muziek.

Onuitwisbare indruk

Van Europa tot Azië, Afrika en daarbuiten behoudt de producent een blijvende indruk op wereldschaal. Na optredens in World Club Dome, Bootshaus en Ushuaïa Ibiza, maar ook op elektronische evenementen van wereldklasse Tomorrowland, Ultra Music Festival, Parookaville en Untold, kun je verwachten dat Brooks meer van zijn eclectische vorm van dansmuziek zal laten zien met een verreikende aantrekkingskracht.

Boekingen van Brooks

Met artiesten als Martin Garrix die Brooks verdedigen en de veelbelovende woorden van David Guetta dat “Brooks een van de beste producers is die hij ooit heeft gezien”, is het duidelijk dat hij voorbestemd is om een ​​prominente stempel te drukken op de elektronische dansmuziekscene.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Brooks kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Brooks wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Brooks wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Brooks online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Brooks kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Brooks boeken

Ben jij benieuwd hoe je Brooks kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Brooks boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Brooks

Brooks inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brooks

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand