FeestDJRuud boeken

Bekend van o.a. “Gas Op Die Lollie”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij FeestDJRuud boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van FeestDJRuud. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie FeestDJRuud

FeestDJRuud staat bekend om zijn eerste hit “Gas op die lollie” die gelijk ieder feestje op zijn kop zetten. Hierna werden er meerdere deuren geopend naar andere bekende hitsingles als “Weekend” die hij samen met Kraantje PappieSjaak & Dirtcaps maakte. Ook kwam het nummer “Door het einde” uit. Door zijn gekkigheid en special party effects in combinatie met MC werd hij een zeer gewilde Nederlandse artiest en draaide hij al snel op grote festivals  als: Mysteryland, Tomorrowland, Valtifest, Concert at sea en nog veel meer.

Gekste feestje

Zijn optredens stonden bekend om de perfecte combinatie van goud en fout, underground sounds en vette beats en meezingers. Hiermee ga je gegarandeerd los en beleef je het gekste feestje. Zijn optredens zijn altijd in combinatie met gekke attributen als opblaasbeesten, vele crowdsurfers acties, Flugels, polonaises en confettikanonnen. Hierdoor kan je geen seconde stilstaan of ongecontroleerd glimlachen.

Boekingen van FeestDJRuud

Later maakte hij nog een aantal hits zoals:  “Duizend nachten” met Jebroer, Mafe & Cartiez en een remix van “Feesttent”. Ook het nummer “Turn the tide” maakte hij in samenwerking met Dutch Movement. FeestDJRuud kondigt in 2014 zijn einde aan met een afsluitend evenement in AFAS Live dat binnen 6 dagen is uitverkocht. Na dit evenement kondigde hij toch nog een tweede show aan dat wederom snel was uitverkocht en werd hiermee dan echt de afsluiting van zijn tijdperk en DJ carrière. Tot 2019, waar hij zijn comeback weet te maken met een show in Paradiso Amsterdam. De show was direct uitverkocht na de aankondiging en werd het startschot voor 2020 waarin hij verder gaat met festivals en shows. Ook deed hij een nieuwe samenwerking met Zanger Kafke waaruit het nummer “Terug naar toen” ontstaat. Momenteel kun je FeestDJRuud ook boeken voor jouw feest of festival.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig FeestDJRuud kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je FeestDJRuud wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van FeestDJRuud wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij FeestDJRuud online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van FeestDJRuud kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

FeestDJRuud boeken

Ben jij benieuwd hoe je FeestDJRuud kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct FeestDJRuud boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van FeestDJRuud

FeestDJRuud inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van FeestDJRuud

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / PartyOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand