Sleazy Stereo boeken

Razend populair op TikTok en bij studenten!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ / MC act
 • Genre
  Booty Rhythm

Wil jij Sleazy Stereo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sleazy Stereo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sleazy Stereo zijn meesters in booty rhythm. Ze remixen alle bekende TikTok hits maar maken ook hun eigen tracks. Hun tracks worden ondersteund door de grootste en beste in de industrie zoals Afro Bros, GTA, Martin Garrix en meer.

Biografie Sleazy Stereo boeken

De jongens van Sleazy Stereo maken de meest gekke remixen van deze tijd. Ze begonnen met het produceren en draaien van EDM, maar inmiddels hebben ze echt hun eigen sound weten te creëren. En die hoor je terug!

Bekende DJ’s boeken

Het talent van de drie jongens blijft ook zeker niet onopgemerkt. Zo hebben ze al heel wat samenwerkingen gehad met artiesten, waaronder Martin Garrix en Afro Bros èn hebben ze als headliner gedraaid op festivals zoals: Mysteryland en Senstation White.

Boekingen van Sleazy Stereo

Voor de jongens kan een remix eigenlijk niet gek genoeg. Zo hebben ze al miljoenen views op TikTok, meer dan 50 duizend volgers op Social media én meer dan een miljoen streams op Spotify. Het is wel duidelijk: de jongens zitten niet stil en blijven maar groeien. Zelfs in tijden zonder shows, weten zij compleet viraal te gaan met de lekkerste remixen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sleazy Stereo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sleazy Stereo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sleazy Stereo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sleazy Stereo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sleazy Stereo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sleazy Stereo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sleazy Stereo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sleazy Stereo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sleazy Stereo

Sleazy Stereo inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sleazy Stereo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ / MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek3 personenBooty RhythmOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand