Dorothee Vegas & Like Maarten boeken

Populair Vlaams DJ-duo
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Foute Hits / Guilty Pleasures / EDM

Wil jij Dorothee Vegas & Like Maarten boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dorothee Vegas & Like Maarten. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Dorothee Vegas & Like Maarten

Ze zijn ongetwijfeld het populairste DJ duo in Vlaanderen. En met recht en rede! Dorothee Vegas & Like Maarten zijn dan ook de koning en koningin van de foute muziek. Iets dat ze doorheen de week bewijzen als radiopresentatoren. En in het weekend achter de draaitafels.

Ontdekt door Qmusic België

In 2016 werden Dorothee Vegas & Like Maarten ontdekt door Q-DJ’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Ze maakten hun debuut op de radio tijdens de Foute 128 op Q. En ze deden een vol Flanders Expo ontploffen tijdens de Foute Party. Meteen werd het contract getekend. Om elke vrijdag een setje te draaien op de radio.

Boekingen van Dorothee Vegas & Like Maarten

Dorothee Vegas & Like Maarten brengen EDM, gemixt met de beste foute schijven. Daarom worden ze ook wel eens de “Goden van de foute dance” genoemd. Ze hebben een zware voorkeur voor het vakmanschap van Dimitri Vegas & Like Mike. Die zijn als het ware hun inspiratiebronnen. In juni 2017 verrasten ze vriend & vijand met hun geweldige mashup van Allemaal van Wim Soutaer en Nova van Dimitri Vegas & Like Mike. Wim was zo enthousiast dat hij graag meewerkte aan de videoclip. Dorothee Vegas & Like Maarten steken uw feestje gegarandeerd in brand, en brengen een geweldige mix van opzwepende EDM, en complexloze meezingers.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dorothee Vegas & Like Maarten kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dorothee Vegas & Like Maarten wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dorothee Vegas & Like Maarten wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dorothee Vegas & Like Maarten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dorothee Vegas & Like Maarten kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dorothee Vegas & Like Maarten boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dorothee Vegas & Like Maarten kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dorothee Vegas & Like Maarten boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dorothee Vegas & Like Maarten

Dorothee Vegas & Like Maarten inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dorothee Vegas & Like Maarten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenFoute Hits / Guilty Pleasures / EDMOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand