Natte Visstick boeken

Bekend van Pestcore Collectief
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Meme Techno

Wil jij Natte Visstick boeken voor jouw party of event? Van een lekker visje zijn we niet vi(e)s. Zeker niet als het Gladde Paling en Natte Visstick betreft. De een lekker vers uit de zee, de ander krokant en knapperig uit het diepvriesvak.

Natte Visstick boeken

Beiden lid van het infameuze Pestcore Collectief dat authentieke memetechno (volgens Wikipedia “een elektronische-muziekstijl die in 2022 in Nederland is ontstaa)n. Het genre combineert harde techno en drum-‘n-bass met het anti-establishmentgedachtegoed van punk, een DIY-mentaliteit en grappige liedteksten.

DJ boeken

De producers die de muziek maken, werken doorgaans anoniem”) produceert. Gladde Paling grossiert in korte onweerstaanbare ADHD-bommen en kun je kennen van onder meer ‘Ratata’ en ‘sprinter/intercity’; terwijl zijn natte maatje onsterfelijk werd met ‘Visstick Gooi Die Kankerstick’.

Boekingen van Natte Visstick

Natte Visstick is een dj die sinds 2021 nummers uitbrengt uit het genre memetechno. Hij begon deze stijl van muziek te maken doordat hij zich verveelde gedurende de lockdown tijdens de coronacrisis. Tevens maakte hij deze stijl van muziek om mensen te laten lachen. Zijn eerste single was Kk dikke natte visstick. In 2022 brak Natte Visstick door met het nummer Visstick gooi die kanker kick. Het lied kwam tot de vijftiende positie van de Single Top 100 en de dertiende plek van de Tipparade van de Nederlandse Top 40. Zowel het lied als het genre vergaarde vooral bekendheid via TikTok. Dit nummer zorgde voor een grote populariteit voor de muziekstijl en maakte Natte Visstick een van de grote namen en grondleggers van het genre.

Direct Natte Visstick boeken? Klik hier voor boekingen van Natte Visstick

Natte Visstick boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Natte Visstick

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenMeme TechnoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand