La June boeken

Prijscategorie: € 1.000,- tot € 1.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij DJ La June boeken voor een optreden op jouw party of event? Deze Nederlandse schone heet eigenlijk June-Anne-Fleur Weber, komt uit Purmerend en is 22 jaar oud. Zij vertelde in een interview dat zij is begonnen met draaien in de sportschool tijdens groeplessen.

La June boeken

Zo kon zij zichzelf verbeteren in haar vaardigheden en al vrij snel daarna mocht La June draaien in de Amsterdamse club Jimmy Woo. Naast het dj’en kunnen we June-Anne-Fleur Weber ook kennen van haar YouTube-serie For the First Time. Hier heeft zij onder andere Zach van Temptation Island geïnterviewd en Brent van het wel bekende nummer Balenciaga. Of van haar hit met Smitmeister, genaamd ‘POV‘.

Female DJ boeken

June is zelf natuurlijk al een plaatje op zich, maar met het draaien van plaatjes is ze ook lekker bezig. Zo heeft zij onder andere al mogen draaien op Alfa Open Air, Bruut Festival, Jimmy Woo en als kers op de taart afgelopen Koningsdag ook nog op Kingsland.

Boekingen van La June

Maar La June is niet alleen populair in Nederland, want afgelopen zomer is zij internationaal doorgebroken en heeft zij dan ook mogen draaien op Ibiza. Van deze Nederlandse dj gaan we waarschijnlijk in de toekomst nog veel meer v zien!

Direct La June boeken? Klik hier voor boekingen van La June

La June boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van La June

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / PartyOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand