La June boeken

Prijscategorie: € 1.000,- tot € 1.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij La June boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van La June. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze Nederlandse schone heet eigenlijk June-Anne-Fleur Weber, komt uit Purmerend en is 22 jaar oud. Zij vertelde in een interview dat zij is begonnen met draaien in de sportschool tijdens groeplessen.

Biografie La June

Zo kon zij zichzelf verbeteren in haar vaardigheden en al vrij snel daarna mocht La June draaien in de Amsterdamse club Jimmy Woo. Naast het dj’en kunnen we June-Anne-Fleur Weber ook kennen van haar YouTube-serie For the First Time. Hier heeft zij onder andere Zach van Temptation Island geïnterviewd en Brent van het wel bekende nummer Balenciaga. Of van haar hit met Smitmeister, genaamd ‘POV‘.

Female DJ boeken

June is zelf natuurlijk al een plaatje op zich, maar met het draaien van plaatjes is ze ook lekker bezig. Zo heeft zij onder andere al mogen draaien op Alfa Open Air, Bruut Festival, Jimmy Woo en als kers op de taart afgelopen Koningsdag ook nog op Kingsland.

Boekingen van La June

Maar La June is niet alleen populair in Nederland, want afgelopen zomer is zij internationaal doorgebroken en heeft zij dan ook mogen draaien op Ibiza. Van deze Nederlandse dj gaan we waarschijnlijk in de toekomst nog veel meer v zien!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig La June kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je La June wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van La June wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij La June online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van La June kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

La June boeken

Ben jij benieuwd hoe je La June kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct La June boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van La June

La June inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van La June

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / PartyOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand