Aap Uit De Mouw boeken

Prijscategorie: € 500,- tot € 1.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Aap Uit De Mouw boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Aap Uit De Mouw. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Vers van de feestelijke pers passen deze mannen overal een mouw aan met de beste hits, de vieste R&B/HipHop en de lekkerste meezingers.

Biografie Aap Uit De Mouw

Ze draaiden al op o.a. Wish Outdoor, We Are Electric en Winterpark. Daarnaast deden ze op meerdere plekken uitverkochte shows met hun eigen event Champaign Safari.

DJ’s boeken

Tot slot brachten ze ook nog een aantal sterke bootlegs uit met full support vanuit de scene.

Boekingen van Aap Uit De Mouw

Kortom, deze mannen maken meer dan naam voor zichzelf. Glijden, schuren en vies doen… In het weekend komt de Aap uit de Mouw!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Aap Uit De Mouw kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Aap Uit De Mouw wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Aap Uit De Mouw wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Aap Uit De Mouw online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Aap Uit De Mouw kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Aap Uit De Mouw boeken

Ben jij benieuwd hoe je Aap Uit De Mouw kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Aap Uit De Mouw boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Aap Uit De Mouw

Aap Uit De Mouw inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Aap Uit De Mouw

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand