Her00s From The Zer00s boeken

Interactieve act
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  00's Classics

Wil jij Her00s From The Zer00s boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Her00s From The Zer00s. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nu de 00’s haar opmars maakt, zijn ze daar: Her00s from the Zer00s!

Biografie Her00s From The Zer00s

Deze interactieve act uit het tijdperk dat Wimlex en Maxima trouwden en iedereen dagelijks zijn Tamagotchi te eten gaf blaast het publiek omver met de beste hits uit de jaren 2000 tot en met 2010.

Boekingen van Her00s From The Zer00s

Na boekingen op o.a. Festyland, 7th Sunday en Defqon zijn feest en een meezingende zaal zijn gegarandeerd.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Her00s From The Zer00s kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Her00s From The Zer00s wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Her00s From The Zer00s wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Her00s From The Zer00s online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Her00s From The Zer00s kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Her00s From The Zer00s boeken

Ben jij benieuwd hoe je Her00s From The Zer00s kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Her00s From The Zer00s boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Her00s From The Zer00s

Her00s From The Zer00s inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Her00s From The Zer00s

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenExclusief en techniek3 personen00's Classics€595,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand