Butterfly Effect boeken

Vanaf-prijs!
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Butterfly Effect boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Butterfly Effect. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Butterfly Effect: begin bij het begin en ga samen met ons op avontuur waar we stad en land afreizen zonder regels en zonder rem. Deze georganiseerde chaosdieren hebben veel ervaring in huis en zijn eind 2021 ontpopt tot Butterfly Effect. Dit DJ en MC duo heeft in korte tijd al vele harten veroverd op verschillende grote festivals en catchy events.

Biografie Butterfly Effect

Butterfly Effect komt met een frisse Urban-House set waarbij ze zeker niet binnen de kaders blijven. Verwacht een eclectische, energieke set met veel unieke eigen edits. Fladder samen met Jay Pesulima (DJ) en host van de show, Syrano Plein (MC), door deze dansbare show vol verassingen.

DJ boeken

Het duo, dat voorheen als Bonxo & Serge V door het leven ging, zoekt het party-randje op, gaat lekker op Afro-Latin en creëert samen met het publiek een intieme vibe.

Boekingen van Butterfly Effect

Samen met jou zoeken we het party-randje nét iets meer op, maar beloven we dezelfde gezelligheid die je van ons gewend bent. Share ons als stuifmeel en fladder mee de wijde wereld in.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Butterfly Effect kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Butterfly Effect wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Butterfly Effect wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Butterfly Effect online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Butterfly Effect kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Butterfly Effect boeken

Ben jij benieuwd hoe je Butterfly Effect kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Butterfly Effect boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Butterfly Effect

Butterfly Effect inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Butterfly Effect

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Party€895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand