Butterfly Effect boeken

Vanaf-prijs!
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Allround / Party

Butterfly Effect boeken op jouw party of event? Butterfly Effect: begin bij het begin en ga samen met ons op avontuur waar we stad en land afreizen zonder regels en zonder rem. Deze georganiseerde chaosdieren hebben veel ervaring in huis en zijn eind 2021 ontpopt tot Butterfly Effect. Dit DJ en MC duo heeft in korte tijd al vele harten veroverd op verschillende grote festivals en catchy events.

Butterfly Effect boeken

Butterfly Effect komt met een frisse Urban-House set waarbij ze zeker niet binnen de kaders blijven. Verwacht een eclectische, energieke set met veel unieke eigen edits. Fladder samen met Jay Pesulima (DJ) en host van de show, Syrano Plein (MC), door deze dansbare show vol verassingen.

DJ boeken

Het duo, dat voorheen als Bonxo & Serge V door het leven ging, zoekt het party-randje op, gaat lekker op Afro-Latin en creëert samen met het publiek een intieme vibe.

Boekingen van Butterfly Effect

Samen met jou zoeken we het party-randje nét iets meer op, maar beloven we dezelfde gezelligheid die je van ons gewend bent. Share ons als stuifmeel en fladder mee de wijde wereld in.

Direct Butterfly Effect inhuren? Klik hier voor boekingen van Butterfly Effect

Butterfly Effect boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Butterfly Effect

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Party€895,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand