Butterfly Effect boeken

Vanaf-prijs!
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Butterfly Effect boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Butterfly Effect. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Butterfly Effect

Stap in de energieke wereld van Butterfly Effect, het krachtige duo van Jay Pesulima (DJ) en Syrano Plein (MC). Ze transformeren elke locatie, van intieme clubs tot uitgestrekte festivalvelden, in een zone zonder grenzen, gedreven door pure vibe. Hun handelsmerk? Een aanstekelijke energieke mix van house, afrobeats, R&B, en hip-hop, doorspekt met unieke edits die nergens anders te horen zijn.

DJ boeken

Met Syrano die het publiek opzweept en Jay die de muzikale selectie bestuurt, is er geen ontkomen aan de energie. Ze nodigen je uit voor een muzikale reis waarin klassiekers een nieuw leven krijgen en de sfeer altijd elektrisch is. Elk optreden is een belevenis, een kans om samen met Butterfly Effect het onverwachte te verkennen.

Boekingen van Butterfly Effect

Klaar voor een ervaring die elk moment kan beginnen? Sluit je aan bij Butterfly Effect en duik in hun wereld waar elke track een nieuw verhaal onthult en iedereen deel uitmaakt van de actie. Dit is je toegangspas tot een ervaring vol passie, ritme, en onvergetelijke momenten. Butterfly Effect belooft een show die je niet mag missen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Butterfly Effect kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Butterfly Effect wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Butterfly Effect wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Butterfly Effect online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Butterfly Effect kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Butterfly Effect boeken

Ben jij benieuwd hoe je Butterfly Effect kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Butterfly Effect boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Butterfly Effect

Butterfly Effect inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Butterfly Effect

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Party€895,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand