Hek van de Dam boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

  • Prijs
    Op aanvraag

Wil jij Hek van de Dam boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hek van de Dam. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Hek van de Dam

Als het “Hek Van De Dam” is, verandert ieder normaal persoon in een feestbeest! Deze twee partygangmakers van het eerste uur nemen je tijdens hun gig met volle toewijding en een hoog energielevel mee in een muzikale rollercoaster. Alles draait bij deze boys maar om één ding: de tent moet van voor tot achter maximaal op zijn kant.

Boekingen van Hek van de Dam

Van moombahton tot guilty pleasures en van zomerse vibes via de skipiste van Tirol naar happy hardcore; werkelijk alles komt voorbij, als er maar een feestjasje omheen zit.

Confetti en strak mixwerk

Gewapend met confetti, strak mixwerk en veel eigen muziek maken deze Brabantse mannen van jouw avond eentje voor in de boeken. Zijn deze heren er, dan is het Hek Van De Dam!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hek van de Dam kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hek van de Dam wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hek van de Dam wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hek van de Dam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hek van de Dam kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hek van de Dam boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hek van de Dam kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hek van de Dam boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hek van de Dam

Hek van de Dam inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hek van de Dam

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand