Fatguys boeken

Inclusief 2 danseressen
€996,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €996,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Fatguys boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Fatguys. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Fatguys

Fatguys is de DJ act van dit moment. Verrassend, onderscheidend en bomvol energie, zo is deze DJ act te omschrijven. Al eerste ter wereld organiseerde ze ooit een Silent Disco in een filiaal van McDonald’s en stonden al op de grootste festivals van ons land. De Fatguys bestaan uit een DJ een MC en de 2 danseressen (Fatgirls), samen maken ze er één grote gezellige bende van. Een optreden van de Fatguys vergeet je niet snel!

Toffe combi

Dat is toch een toffe combinatie? Dat is precies waar het om draait bij een optreden van de Fatguys. Ze nemen twee vrolijke dames mee, Fatgirls, die hongerige feestvierders voorzien van heerlijke hamburgers. De hamburgermeisjes doen een dansje, zwepen het publiek op en gaan rond met lekkere shots!

Boekingen van Fatguys

Deze Fatshots worden rechtstreeks uit de mayonaise- en ketchupflessen geschonken. Overigens worden de calorieën die je er aan eet meteen weer afgedanst, want je gaat helemaal los op de vrolijke beats van deze gasten. Fatguys is de gezelligste DJ-act van Nederland!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Fatguys kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Fatguys wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Fatguys wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Fatguys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Fatguys kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Fatguys boeken

Ben jij benieuwd hoe je Fatguys kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Fatguys boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Fatguys

Fatguys inhuren

€996,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fatguys

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Party€996,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand