Fake Tits boeken

Feest in een hip jasje!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Guilty Pleasures

Wil jij Fake Tits boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Fake Tits. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een DJ act die de vreemdste gevoelens in je naarboven haalt? Dan heb je het over Fake Tits! Fake Tits haalt de grootste guilty-pleasures in je naarboven. Zo gaat het van de beste eclectic dance platen tot de gekste tracks van morgen. Ze geven dit een “ongewoon” tintje en verzekeren dat je deze levensgevaarlijke achtbaan nooit meer wilt verlaten!

Biografie Fake Tits

Eh, pardon? Twee sympathieke gasten die het leven niet te serieus nemen. FAKE TITS viert de vreemde keuzes die wij als mensen maken en accepteert alles en iedereen. Deze gasten entertainen en hypnotiseren hun publiek alsof ze de broers van Uri Geller zijn. Ze spelen maximaal in op iedere situatie, hun show gaat alle kanten op.

DJ’s boeken

Dit duo zorgt ervoor dat je jezelf leert accepteren zoals je bent. Zij gaan ervoor zorgen dat je je voetjes wel van de vloer haalt. Het mysterie dat zichzelf Fake Tits noemt is in de breedste zin uniek te noemen. Eén ding is zeker: je komt er anders uit dan je er in ging!

Boekingen van Fake Tits

Laat dat opgekropte oergevoel naar buiten komen… met FAKE TITS ben je schaamteloos jezelf! Want wie je ook bent of wat je ook doet, FAKE TITS neemt je gegarandeerd mee in hun feestende achtbaan vol interactie, en ongewone dansplaatjes. Achteruit de polonaise lopen? Op de nek van de moeder van je beste vriend? In je pyjama stappen? Doe lekker wat je wilt! Schaamteloos jezelf zijn, is toch het mooiste wat er is?! Dit dj duo is meer dan welkom op ieder feest of festival, zo stonden ze primetime op: Pinkpop, Wish Outdoor en Paaspop. Maar ook op Lakedance, Solar en We Are Electric.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Fake Tits kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Fake Tits wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Fake Tits wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Fake Tits online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Fake Tits kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Fake Tits boeken

Ben jij benieuwd hoe je Fake Tits kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Fake Tits boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Fake Tits

Fake Tits inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fake Tits

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenGuilty Pleasures€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand