Fake Tits boeken

Feest in een hip jasje!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Guilty Pleasures

Wil jij Fake Tits boeken voor jouw party of event? Een DJ act die de vreemdste gevoelens in je naarboven haalt? Dan heb je het over Fake Tits! Fake Tits haalt de grootste guilty-pleasures in je naarboven. Zo gaat het van de beste eclectic dance platen tot de gekste tracks van morgen. Ze geven dit een “ongewoon” tintje en verzekeren dat je deze levensgevaarlijke achtbaan nooit meer wilt verlaten!

Fake Tits boeken

Eh, pardon? Twee sympathieke gasten die het leven niet te serieus nemen. FAKE TITS viert de vreemde keuzes die wij als mensen maken en accepteert alles en iedereen. Deze gasten entertainen en hypnotiseren hun publiek alsof ze de broers van Uri Geller zijn. Ze spelen maximaal in op iedere situatie, hun show gaat alle kanten op.

DJ’s boeken

Dit duo zorgt ervoor dat je jezelf leert accepteren zoals je bent. Zij gaan ervoor zorgen dat je je voetjes wel van de vloer haalt. Het mysterie dat zichzelf Fake Tits noemt is in de breedste zin uniek te noemen. Eén ding is zeker: je komt er anders uit dan je er in ging!

Boekingen van Fake Tits

Laat dat opgekropte oergevoel naar buiten komen… met FAKE TITS ben je schaamteloos jezelf! Want wie je ook bent of wat je ook doet, FAKE TITS neemt je gegarandeerd mee in hun feestende achtbaan vol interactie, en ongewone dansplaatjes. Achteruit de polonaise lopen? Op de nek van de moeder van je beste vriend? In je pyjama stappen? Doe lekker wat je wilt! Schaamteloos jezelf zijn, is toch het mooiste wat er is?! Dit dj duo is meer dan welkom op ieder feest of festival, zo stonden ze primetime op: Pinkpop, Wish Outdoor en Paaspop. Maar ook op Lakedance, Solar en We Are Electric.

Direct Fake Tits boeken? Klik hier voor boekingen van Fake Tits

Fake Tits boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fake Tits

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenGuilty Pleasures€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€895,-