Linke Soep boeken

Bekend van o.a. Stamppot!
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Freestyle

Wil jij Linke Soep boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Linke Soep. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In het jaar onzes Heren 2018 is Linke Soep geboren. Op de wc van een lokaal studentenhuis hing een ansichtkaart, met daarop de formule voor Linke Soep.

Biografie Linke Soep

Ingrediënten: * Feest DJ/MC * Hardstyle DJ & Producer * Een paar uur laten pruttelen en je hebt een kneiterdikke freestyle-act. Het recept voor een stevig potje beuken op freestyle remixen van Hollandse kneiters. Met muzikaal geweld, een bak feest en een berg energie klappen deze twee gasten er elk optreden goed overheen.
 Remixen, eigen producties en gewapend met een CO2 gun hebben zij alles in huis om elke feesttent helemaal met de grond gelijk te maken!

Boekingen van Linke Soep

Met muziekaal geweld, feest en een bak energie klappen deze twee gasten er elk optreden in.Remixen eigen producties, alles is in huis om elke feesttent om te vormen tot een deinzende massa die HELEMAAL LOS GAAT!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Linke Soep kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Linke Soep wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Linke Soep wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Linke Soep online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Linke Soep kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Linke Soep boeken

Ben jij benieuwd hoe je Linke Soep kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Linke Soep boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Linke Soep

Linke Soep inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Linke Soep

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenFreestyle€495,-

Vergelijkbare artiesten

€575,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand