Diaz & Bruno boeken

Bekend van concept “Girls Goin’ Wild”
€2.200,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2200,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Eclectic

Sinds de start van het DJ duo Diaz & Bruno is er veel veranderd in de Nederlandse Eclectische scène. Met hun positieve vibes en wervelende beats hebben ze veel feestgangers het concept van feesten opnieuw laten uitvinden. Hoewel ze nog geen 4 jaar samen zijn, zijn zowel Diaz als Bruno al sinds het begin der tijden actief in de Nederlandse partyscene.

Diaz & Bruno boeken

Begonnen als goede vrienden en muziekliefhebbers, sloegen ze de handen ineen en creëerden het dynamische duo “Diaz & Bruno”. Met Diaz achter de draaitafels en Bruno als ceremoniemeester weten ze hoe ze moeten entertainen. Zo goed zelfs, dat hun eigen concept: “Girls Goin ‘Wild” meer dan 30 keer is gehouden, zowel nationaal als in heel Europa, met hun “Girls Goin’ Wild” mixtapes die meer dan 500.000 keer werden beluisterd.

Boekingen van Diaz & Bruno

Hun inspiratie halen ze uit artiesten als David Guetta, Diplo en Calvin Harris. Ze geven zelfs toe geïnspireerd te zijn door het succes van Justin Bieber. Na samenwerkingen te hebben gedaan met Nederlandse platina-artiesten als Jayh Jawson en F1rstman, is het duidelijk dat deze jongens precies datgene hebben wat nodig is om één ​​van de grootste duo’s in de Nederlandse eclectische geschiedenis te worden.

Direct Diaz & Bruno boeken ? Klik hier voor boekingen van Diaz & Bruno

Diaz & Bruno boeken

€2.200,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Diaz & Bruno

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenExclusief en techniekOn stage: 2 personenEclectic€2200,-

Vergelijkbare artiesten

€2.450,-
€2.495,-
€1.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand