Diaz & Bruno boeken

Bekend van concept “Girls Goin’ Wild”
€2.200,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2200,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Eclectic

Wil jij Diaz & Bruno boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Diaz & Bruno. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sinds de start van het DJ duo Diaz & Bruno is er veel veranderd in de Nederlandse Eclectische scène. Met hun positieve vibes en wervelende beats hebben ze veel feestgangers het concept van feesten opnieuw laten uitvinden. Hoewel ze nog geen 4 jaar samen zijn, zijn zowel Diaz als Bruno al sinds het begin der tijden actief in de Nederlandse partyscene.

Biografie Diaz & Bruno

Begonnen als goede vrienden en muziekliefhebbers, sloegen ze de handen ineen en creëerden het dynamische duo “Diaz & Bruno”. Met Diaz achter de draaitafels en Bruno als ceremoniemeester weten ze hoe ze moeten entertainen. Zo goed zelfs, dat hun eigen concept: “Girls Goin ‘Wild” meer dan 30 keer is gehouden, zowel nationaal als in heel Europa, met hun “Girls Goin’ Wild” mixtapes die meer dan 500.000 keer werden beluisterd.

Boekingen van Diaz & Bruno

Hun inspiratie halen ze uit artiesten als David Guetta, Diplo en Calvin Harris. Ze geven zelfs toe geïnspireerd te zijn door het succes van Justin Bieber. Na samenwerkingen te hebben gedaan met Nederlandse platina-artiesten als Jayh Jawson en F1rstman, is het duidelijk dat deze jongens precies datgene hebben wat nodig is om één ​​van de grootste duo’s in de Nederlandse eclectische geschiedenis te worden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Diaz & Bruno kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Diaz & Bruno wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Diaz & Bruno wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Diaz & Bruno online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Diaz & Bruno kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Diaz & Bruno boeken

Ben jij benieuwd hoe je Diaz & Bruno kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Diaz & Bruno boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Diaz & Bruno

Diaz & Bruno inhuren

€2.200,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Diaz & Bruno

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenEclectic€2200,-

Vergelijkbare artiesten

€2.395,-
€1.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand