Halsoverkop boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

  • Prijs
    Op aanvraag

Wil jij Halsoverkop boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Halsoverkop. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Halsoverkop

Twee sloopmachines met maar één doel: HALSOVERKOP JOUW WEEKEND IN! Deze twee ervaren feestbeesten besloten hun krachten te bundelen voor de ultieme feest ervaring! De ervaren nachtbrakers gaan altijd 100% voor gekkigheid, gezelligheid en snelheid. Alles om net dat tandje harder en smeriger te gaan.

Een groot feest

Ze staan garant om elke club, café, feesttent of festival halsoverkop tot een groot feest om te bouwen! Met een pilske, bacootje of pul vol confetti gaan ze HALSOVERKOP jouw weekend in! Toen deze twee gevestigde namen samen in Halsoverkop transformeerden is het erg snel gegaan, zo mogen de heren onder andere al Solar, Outrageous, We Are Electric, Stereo Sunday, Paaspop, Open Air Festival en maar liefst 6 sets op Pinkpop op hun CV zetten!

Boekingen van Halsoverkop

Sets van Halsoverkop zitten bomvol met energie, dikke remixes en eigen edits om het publiek te blijven verrassen. Kantelen is 100% gegarandeerd!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Halsoverkop kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Halsoverkop wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Halsoverkop wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Halsoverkop online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Halsoverkop kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Halsoverkop boeken

Ben jij benieuwd hoe je Halsoverkop kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Halsoverkop boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Halsoverkop

Halsoverkop inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Halsoverkop

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand