Smerrig Diskjochies boeken

Interactief en keigezellig!
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Allround

Wil jij Smerrig Diskjochies boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Smerrig Diskjochies. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

SMÈRRIG Diskjochies glijdt met de lekkerste 90s/00s, hiphop, R&B en guilty pleasuretracks door alle tenten, schuren, kroegen en festivals om iedereen de avond van zijn leven te geven.

Biografie Smerrig Diskjochies

Een opzwepende jukebox van het SMÈRRIG-genre en een sauzige mix van deze twee jochies zorgen ervoor dat de meest sexy tracks je in hoog tempo om je oren vliegen.

Feest DJ’s boeken

Zodra de eerste tracks zijn gestart beginnen je stoutste dromen.. Schuren, flirten, zingen, flikflooien en blozende wangen zijn veel voorkomende bijwerkingen, dus viezigheid en gekkigheid gegarandeerd!

Boekingen van Smerrig Diskjochies

Deze befaamde gezichten van SMÈRRIG zag je eerder al voorbijglijden op de stages van o.a, Solar, Paaspop, Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole, Wish Outdoor, Concert at Sea en uiteraard alles van SMÈRRIG. In voor een ervaring van jewelste?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Smerrig Diskjochies kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Smerrig Diskjochies wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Smerrig Diskjochies wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Smerrig Diskjochies online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Smerrig Diskjochies kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Smerrig Diskjochies boeken

Ben jij benieuwd hoe je Smerrig Diskjochies kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Smerrig Diskjochies boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Smerrig Diskjochies

Smerrig Diskjochies inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Smerrig Diskjochies

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround€1495,-
DJ/MC-act1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand