Sugar Daddies boeken

Alles kan en mag!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  90's / 00's

Wil jij Sugar Daddies boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sugar Daddies. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Alles kan en alles mag, dat zijn de Sugar Daddies! Deze mannen hebben werkelijk alle serieuze clubs, cafe’s en festival stages al eens bezocht. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat deze mannen weten welke ingrediënten een feestje nodig heeft. Of het nu je favoriete guilty pleasure, dikke danceplaat of dat ene vergeten hitje is, ze hebben het in hun playlist zitten.

Biografie Sugar Daddies

Ben je niet vies van een goed georganiseerde chaos, trek dan die Nikes uit de kast en we zien je op de dansvloer! Als je deze mannen boekt zorgt dit gegarandeerd voor de juiste vibe op jouw feest! Drie woorden die een optreden goed omschrijven zijn: Energiek, dynamisch en hitjes!

Boekingen van Sugar Daddies

Verwacht van een Sugar Daddies party liveset dat alles mag en alles kan. De mannen, DJ + MC, zullen je op hun eigen manier meenemen naar de mooiste hits van de 90’s en 00’s. Verwacht remixes waarop geen bil veilig is, meezingers waarvan je nooit had gedacht dat je de tekst nog precies zou weten en rammers van het eerste uur. Boek de mannen als primetime of afsluit-act van jouw feest of kroegavond via het mailadres hierboven en leg je dakpannen nog eens extra vast, deze mannen komen je feestje slopen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sugar Daddies kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sugar Daddies wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sugar Daddies wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sugar Daddies online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sugar Daddies kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sugar Daddies boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sugar Daddies kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sugar Daddies boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sugar Daddies

Sugar Daddies inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sugar Daddies

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personen90's / 00'sOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand