Sugar Daddies boeken

Alles kan en mag!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exlusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  90's / 00's

Alles kan en alles mag, dat zijn de Sugar Daddies! Deze mannen hebben werkelijk alle serieuze clubs, cafe’s en festival stages al eens bezocht. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat deze mannen weten welke ingrediënten een feestje nodig heeft. Of het nu je favoriete guilty pleasure, dikke danceplaat of dat ene vergeten hitje is, ze hebben het in hun playlist zitten.

Sugar Daddies boeken

Ben je niet vies van een goed georganiseerde chaos, trek dan die Nikes uit de kast en we zien je op de dansvloer! Als je deze mannen boekt zorgt dit gegarandeerd voor de juiste vibe op jouw feest! Drie woorden die een optreden goed omschrijven zijn: Energiek, dynamisch en hitjes!

Boekingen van Sugar Daddies

Verwacht van een Sugar Daddies party liveset dat alles mag en alles kan. De mannen, DJ + MC, zullen je op hun eigen manier meenemen naar de mooiste hits van de 90's en 00's. Verwacht remixes waarop geen bil veilig is, meezingers waarvan je nooit had gedacht dat je de tekst nog precies zou weten en rammers van het eerste uur. Boek de mannen als primetime of afsluit-act van jouw feest of kroegavond via het mailadres hierboven en leg je dakpannen nog eens extra vast, deze mannen komen je feestje slopen!

Direct Sugar Daddies boeken ? Klik hier voor boekingen van Sugar Daddies

Sugar Daddies boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sugar Daddies

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenExlusief en techniekOn stage: 2 personen90's / 00'sOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand