Daisy boeken

Prijscategorie: € 750,- tot € 1.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround 90's tot Nu

Wil jij Daisy boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Daisy. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Daisy knalde het Nederlandse club- en festivalcircuit binnen begin 2016 (toen nog onder de naam “Daisy’s Dj Team”). Mysteryland, Pukkelpop, Paaspop, Solar, Amsterdam Open Air, Smeerboel, Matrixx at the Park, Sneekweek, en menig club door heel Nederland werden binnen no time veroverd. Met een wervelwind kwamen de jongens van Daisy’s DJ Team de festivals en clubs binnenvliegen.

Biografie Daisy

Na in 2016 ruim 130 shows gedaan te hebben deden ze daar in 2017 nog een flinke schep bovenop met nóg grotere shows, nóg meer feest, én een hoop eigen muziek!Een reis langs de 90’s, 00’s, alles van nu en toen, de hipste hiphop, de heetste house en de rauwste r&b!

Boekingen van Daisy

Dit sterrenensemble eersteklas weet wel raad met een dansvloer. Met een indrukwekkend CV aan shows en een unieke mix van Hits, Urban en Feest timmeren de mannen sinds 2016 hard aan de weg.

DJ-act boeken

Mixtapes, eigen tracks, toffe shows, coole video’s doorspekt met een hoop humor. Je favoriete schoonzonen van DAI$Y doen het allemaal!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Daisy kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Daisy wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Daisy wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Daisy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Daisy kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Daisy boeken

Ben jij benieuwd hoe je Daisy kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Daisy boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Daisy

Daisy inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Daisy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround 90's tot NuOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand