The Partycrashers boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

  • Prijs
    Op aanvraag

Wil jij The Partycrashers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Partycrashers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie The Partycrashers

Party Crashen met The Partycrashers! Een bruisend trio bestaande uit 2 getalenteerde Dj’s en een energieke MC, hebben al menig festival betoverd met hun explosieve optredens. Van WiSH Outdoor tot Buffel Up Festival, INKOM Festival en INTRO Festival.

Feesttenten transformeren

Dit grandioze trio staat bekend om hun vermogen om feesttenten te transformeren tot bruisende hotspots. Onder de naam The Partycrashers laten ze geen feest onberoerd, met een gevarieerd repertoire dat reikt van: meezingers, knallende hardstyle en als kroonjuweel de onmiskenbare Moombahton-vibes.

Boekingen van The Partycrashers

Hun optredens staan garant voor een knallende afsluiting, waarbij het publiek ongetwijfeld wordt meegevoerd in een onvergetelijke muzikale ervaring.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Partycrashers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Partycrashers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Partycrashers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Partycrashers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Partycrashers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Partycrashers boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Partycrashers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Partycrashers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Partycrashers

The Partycrashers inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Partycrashers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand