Funky Flowers boeken

Geniet van de ultieme swing
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act met zangeres
 • Genre
  House / Disco / 80's / 90's

Wil jij Funky Flowers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Funky Flowers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Funky Flowers

Twee ervaren artiesten creëren een uniek en levendig duo. Een bubbel vol positieve energie met eindeloze  house, disco, 80’s en 90’s klassiekers.

Boekingen van Funky Flowers

Een combinatie van spannende baslijnen en geweldige zang. Een genot voor oren, ogen, hart en  ziel. Geniet van de ultieme swing.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Funky Flowers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Funky Flowers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Funky Flowers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Funky Flowers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Funky Flowers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Funky Flowers boeken

Ben jij benieuwd hoe je Funky Flowers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Funky Flowers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Funky Flowers

Funky Flowers inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Funky Flowers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act met zangeres1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek2 personenHouse / Disco / 80's / 90's€795,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€550,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand