Alphadogs boeken

Populair Belgisch DJ-duo
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  House / Techno

Wil jij Alphadogs boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Alphadogs. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Maak kennis met Alphadogs, up-and-coming artiesten in de DJ-scene. Hun opvallende stijl en energieke optredens hebben hen al naar enkele van de meest prestigieuze podia gebracht. Zoals de legendarische Tomorrowland Invited shows, de mainstage van Sunrise Festival, Dance D-Vision, Club Versuz, LeDana Club in Kroatië en nog veel meer.

Biografie Alphadogs

Ook nationale radiozenders zoals Q-Music draaien maar al te graag de sets van deze heren! Alphadogs haalden op Spotify ruim 3 miljoen streams met hun eigen tracks. Hun nummer ‘In Love’ behaalde meer dan 1 miljoen streams in een mum van tijd.

Krachtige mix

Wat maakt Alphadogs zo onvergetelijk? Hun sets vormen een krachtige mix van eigen tracks, meeslepende remixes en tijdloze klassiekers. Dat alles resulteert in herkenbare maar toch onvoorspelbare DJ-sets. Op het podium stralen ze een energie uit die het hele publiek weet te betoveren.

Boekingen van Alphadogs

Hoewel ze vooral nationaal bekend zijn, hebben ze internationaal ook hun stempel gedrukt. In Nederland winnen ze jaar na jaar aan populariteit. Als opkomende artiesten zijn ze de ideale keuze voor een unieke en energieke muzikale ervaring! Referenties: Tomorrowland, Sunrise Festival, Dance D-Vision, Club Versuz, LeDana club Kroatië

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Alphadogs kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Alphadogs wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Alphadogs wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Alphadogs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Alphadogs kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Alphadogs boeken

Ben jij benieuwd hoe je Alphadogs kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Alphadogs boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Alphadogs

Alphadogs inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alphadogs

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenHouse / TechnoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand