Confetti Ravers boeken

Inclusief SFX! Wanneer op jouw feest?
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ / MC act
 • Genre
  Allround / Feest / Guilty Pleasures

Wil jij Confetti Ravers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Confetti Ravers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze heren zijn voor het feest geboren. Met moedermelk genaamd Flugel beginnen ze elke dag aan een stevig confetti ontbijt. Ze kennen geen schaamte en nemen je mee naar hun ideale feestwereld!

Biografie Confetti Ravers

Van de billenglijers naar quilty pleasures, Van zing je schor tot stamp tot kramp zullen deze heren de gehele dansvloer in vuur en vlam zetten. Afgeladen met confettikanonnen, Hun favoriete opblaasdieren en natuurlijk hun energieke feestdrang zijn ze klaar om jullie feest op zn kop te zetten!

Feest DJ’s boeken

Dit energieke duo zorgt er gegarandeerd voor dat de voetjes van de vloer gaan en er luidkeels meegezongen wordt. De entertainment waarde van deze boys ligt zeer hoog en interactie met het publiek heeft de hoogste prioriteit. Niet bang voor een lekkere bende? Standaard is deze act, om de chaos compleet te maken, voorzien van grote hoeveelheden confetti en opblaas items, indien gewenst laten zij de confetti natuurlijk achterwege en zal het feest er niet minder om zijn. Urban, hardstyle of fout, top40 en Hazes? Of wellicht een tropische mix van dit alles? Alles kan, niets is te gek!

Boekingen van Confetti Ravers

Deze boys hebben al een behoorlijke staat van dienst en zetten al menig tentfeest, schuurfeest en festival op zn kop. Wanneer jouw feest?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Confetti Ravers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Confetti Ravers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Confetti Ravers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Confetti Ravers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Confetti Ravers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Confetti Ravers boeken

Ben jij benieuwd hoe je Confetti Ravers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Confetti Ravers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Confetti Ravers

Confetti Ravers inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Confetti Ravers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ / MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Feest / Guilty Pleasures€895,-

Vergelijkbare artiesten

€996,-
€1.000,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand