Hou Je Backstreet Boys boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

  • Prijs
    Op aanvraag

Wil jij Hou Je Backstreet Boys boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hou Je Backstreet Boys. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Hou Je Backstreet Boys

Alsof je tot aan je oksels in een pot Nutella zit. Lekker, maar ook vrij ongemakkelijk. Dat is DJ-collectief Hou je Backstreetboys. De plaatjesdraaiert en die ene gast die met de smoes “jij bent goed met een microfoon” van de draaitafels weggehouden kon worden.

Guilty pleasures

Ouwe meuk, wat we met z’n allen guilty pleasures zijn gaan noemen, wordt afgewisseld met platen waarop velen hun sexuele geaardheid nog eens drastisch kunnen overwegen. En andersom. Een kromme bak ellende aan het eind van de regenboog. Klinkt fijn. Is het ook. Ze voelen het publiek ook altijd zo lekker aan.

Boekingen van Hou Je Backstreet Boys

Een feest zonder deze mannen is als een feest zonder de Hou je Backstreetboys. Om de kritische luisteraar voor te zijn: De Hou je Backstreetboys geven zichzelf anderhalve ster. Voor de moeite.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hou Je Backstreet Boys kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hou Je Backstreet Boys wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hou Je Backstreet Boys wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hou Je Backstreet Boys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hou Je Backstreet Boys kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hou Je Backstreet Boys boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hou Je Backstreet Boys kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hou Je Backstreet Boys boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hou Je Backstreet Boys

Hou Je Backstreet Boys inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hou Je Backstreet Boys

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand