Golddiggers boeken

DJ & MC ineen!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  DJ act
 • Genre
  Eclectic / Urban / Party

Wil jij Golddiggers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Golddiggers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Golddiggers is de perfecte mix tussen eclectic party & urban gemixt met de heerlijkste classics! Met zijn behaalde strepen als MC brak hij menig festival af. En nu blaast hij de zomer door als een energieke solo-show die zowel vrouw & man doet schudden!

Biografie Golddiggers

Begin zomer bracht hij zijn eerste release “Ta Gucci” uit met Matsoe Matsoe! Ook wel “Koning Unwritten” genoemd… de bootleg van Natascha Beddingfield’s Unwritten wordt in elke kroeg/club non-stop gedraaid en kreeg support van o.a. Kriss Kross Amsterdam, Slam FM & Radio 538!

Boekingen van Golddiggers

Met shows op o.a. Solar Weekend, Wish Outdoor, Lakedance, Albufeira Portugal, Rewind Amsterdam en andere events harkt Golddiggers lekker door!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Golddiggers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Golddiggers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Golddiggers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Golddiggers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Golddiggers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Golddiggers boeken

Ben jij benieuwd hoe je Golddiggers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Golddiggers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Golddiggers

Golddiggers inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Golddiggers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ act1 x 60 minutenExclusief en techniekOn stage: 1 persoonEclectic / Urban / PartyOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand