Vunzige Deuntjes Soundsystem boeken

Bekend van concept “Vunzige Feestjes”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  R&B / Hip-Hop / Dancehall

Wil jij Vunzige Deuntjes Soundsystem boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Vunzige Deuntjes Soundsystem. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Praktisch iedere stad van de Benelux heeft er aan moeten geloven de afgelopen jaren. Vunzige Deuntjes is overal om je heen en verovert de harten van alle party-gangers. Naast feesten en festivals organiseren doen de mannen ook nog meer; zo zijn ze ook te boeken als DJ’s!

Biografie Vunzige Deuntjes Soundsystem

Dancehall, hiphop en R&B is wat de klok slaat bij deze heren. Stil staan op de dansvloer is er niet bij. Wanner je deze mannen boekt weet je zeker dat je vriendinnen staan te schudden met hun billen en je vrienden er gewillig achteraan huppelen. Een sterke combinatie van nieuw en oud creëert een heerlijk gemoedelijke feel-good sfeer die jij op je dansvloer wil!

Boekingen van Vunzige Deuntjes Soundsystem

Het concept Vunzige Feestjes is hot! De shows gaan inmiddels het hele land door. Nu is er dan dus ook het Vunzige Deuntjes Soundsystem! De meest vunzige deuntjes op jouw event!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Vunzige Deuntjes Soundsystem kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Vunzige Deuntjes Soundsystem wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Vunzige Deuntjes Soundsystem wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Vunzige Deuntjes Soundsystem online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Vunzige Deuntjes Soundsystem kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Vunzige Deuntjes Soundsystem boeken

Ben jij benieuwd hoe je Vunzige Deuntjes Soundsystem kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Vunzige Deuntjes Soundsystem boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Vunzige Deuntjes Soundsystem

Vunzige Deuntjes Soundsystem inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Vunzige Deuntjes Soundsystem

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenR&B / Hip-Hop / DancehallOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand