Team TNT boeken

Stilstaan is niet mogelijk!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/’MC act
 • Genre
  Classis Hits in een nieuwe Party-jasje

Wil jij Team TNT boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Team TNT. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De mannen van Team TNT nemen je mee in een rollercoaster van je favoriete classics, keihard partyknallers en updaten alles naar nu. Terwijl de mannen je laten zingen en springen, blijf je toch nostalgisch warm van binnen.

Biografie Team TNT

Ze produceren nieuwe classics en geven de oude plaatjes een nieuw jasje zodat je favo classics ook nog niet met pensioen hoeven. Daarnaast proppen deze mannen dit in een explosieve show vol beukers, meezingers, happy hakken, sitdowns en een beetje confetti om het af te maken. Vergeet je ochtendfitness routine. Zeg al je bootcamp plannen af. En kom knallen bij de groepsles van Team TNT.

Boekingen van Team TNT

Ook zijn de mannen van Team TNT de originele partystarters achter het gouden classics concept Terug Naar Toen. De zwoele zomerhits van je eerste vakantie naar de costa’s en alle artiesten waar je vroeger een poster van boven je bed hangen passeren sowieso de revue.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Team TNT kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Team TNT wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Team TNT wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Team TNT online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Team TNT kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Team TNT boeken

Ben jij benieuwd hoe je Team TNT kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Team TNT boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Team TNT

Team TNT inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Team TNT

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/’MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenClassis Hits in een nieuwe Party-jasjeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand