Partypoepers boeken

Niets is te gek!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Partypoepers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Partypoepers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wat krijg je als je een “plaatjesdraaier” uit de Achterhoek, een zachte G uit Limburg, een vleugje confetti en een flinke dosis gezelligheid in een feestblender gooit? De Partypoepers!!!!!!!

Biografie Partypoepers

De populaire Partypoepers mixen alles wat je maar kunt bedenken samen met hun eigen hits: Op de tandem naar de kroeg, Lekker zuipen en desinfectie! Zij werden al uitgeroepen tot de nr. 5 DJ Party act tijdens de party awards 2022. Festival, feesttent, kermis of bedrijfsfeest. Niks is te gek voor deze mannen.

Feest maken

Deze gasten weten na jaren lange training van dansen, sjansen en bier drinken hoe je een feest maakt! Wanneer deze feestmachines op het podium staan gaat het helemaal los! Zelfs de meest aritmische danser breekt de tent af op de dansvloer.

Boekingen van Partypoepers

Alles wat jij kan bedenken, gooien zij in de blender om de ongeëvenaarde Partypoepers smoothie te maken. Samen met hun eigen hits: Op de tandem naar de kroeg, Lekker zuipen en Desinfectie! Zij werden al uitgeroepen tot de nr. 5 DJ Party act tijdens de party awards 2022. Festival, feesttent, kermis of bedrijfsfeest. Niks is te gek voor deze mannen.

Smaakvolle smoothie

Een geweldig energieke en smaakvolle smoothie, met een mix van alle muziekstijlen die je maar kunt bedenken. Gevuld met gezelligheid, confetti, heerlijke dansmoves en een ongekende hoeveelheid energie, zetten zij alles op de kop. Niks is voor deze mannen te gek!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Partypoepers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Partypoepers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Partypoepers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Partypoepers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Partypoepers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Partypoepers boeken

Ben jij benieuwd hoe je Partypoepers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Partypoepers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Partypoepers

Partypoepers inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Partypoepers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand