Dik & Gezellig boeken

Gegarandeerd feest! Inclusief DJ-equipment
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Dik & Gezellig boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dik & Gezellig. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dik & Gezellig bestaat uit twee echte ‘horeca mannen’. Ze zijn allebei al jaren actief in de horeca en feest-scene. Zo’n 10 jaar geleden is het allemaal begonnen. De één achter de bar met een headset en de ander achter de draaitafels. De plaatselijke discotheek waar ze allebei werkte werd ieder weekend op zijn kop gezet.

Biografie Dik & Gezellig

Na verloop van tijd werden ze ook steeds vaker voor evenementen geboekt. Ook de feesttenten waren niet meer te houden en het werd overal een gekkenhuis. Na een jaar of 3 gingen ze beide hun eigen kant op. De één ging de uitdaging aan in het buitenland en de ander ging verder in de evenementen en catering.

Boekingen van Dik & Gezellig

Evenementen bleven ze gewoon doen, want een feest maken is nog steeds hun ding. Maar NU zijn ze helemaal terug. Dik & Gezellig zijn nu nog gekker geworden als dat ze al waren en gaan het groots aanpakken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dik & Gezellig kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dik & Gezellig wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dik & Gezellig wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dik & Gezellig online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dik & Gezellig kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dik & Gezellig boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dik & Gezellig kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dik & Gezellig boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dik & Gezellig

Dik & Gezellig inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dik & Gezellig

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 45 minutenexclusief geluid en techniek2 personenFeest / Nederlandstalig€995,-

Vergelijkbare artiesten

€800,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand