Special Krew boeken

O.a. bekend van het nummer “Tomos”
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround Feest / Hardstyle

Wil jij Special Krew boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Special Krew. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

We schrijven 2015. Met een knipoog naar hardstyle DJ’s D-Block & S-te-fan beleven Bas en Stefan met een ludieke carnavals act D-Bass & S-te-feest hun première op de carnavalswagen van Dreamland Haghorst. In de jaren die volgen delen Bas & Stefan steeds vaker de studio om de ene na de andere hardstyle bootleg van Nederlandstalige hits te produceren.

Biografie Special Krew

Van ‘Liever te dik in de kist’ tot muziek van K3, alles krijgt een hardstyle jasje en hun energieke DJ-set wordt steeds breder in het land gewaardeerd.

DJ boeken

In de zomer van 2018 produceren ze in opdracht van Waailand Feest!val een gedeelte mee van de eindshow met Zanger Kafke.

Boekingen van Special Krew

In 2019 besluiten ze verder te gaan als Special Krew met hun eigen act en meer eigen tracks. Op dit moment touren ze het land door op hun Tomos die ze in samenwerking met Arjon Oostrom hebben gemaakt. Op de Tomos zijn we vrij!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Special Krew kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Special Krew wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Special Krew wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Special Krew online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Special Krew kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Special Krew boeken

Ben jij benieuwd hoe je Special Krew kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Special Krew boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Special Krew

Special Krew inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Special Krew

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround Feest / Hardstyle€695,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€775,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand