Sjieke Bazen boeken

Bekend van o.a. Zwarte Cross en Defqon1
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ/MC-act
 • Genre
  Vette 90’s in hardere stijl

Wil jij Sjieke Bazen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sjieke Bazen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sjieke Bazen neemt je graag mee terug in de tijd naar de happy 90’s sferen. Been there, heard that, maar wij gaan verder!

Biografie Sjieke Bazen

Gewapend met champagne, confetti en moddervette tracks wordt ieder festival en iedere tent en club van top tot teen afgebroken.

3 muzikale bazen

Deze drie muzikale bazen weten elke dansvloer naar hun hand te zetten met een ongekende hoeveelheid energie!

Boekingen van Sjieke Bazen

De mc/dj combinatie stond niet voor niets al op gerenommeerde festivals als Dutch Valley, Dreamfields, Hockeyloverz, Matrixx at the Park, Zwarte Cross, Emporium en Defqon1. Geboren feestbeesten gegoten in een Sjiek jasje!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sjieke Bazen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sjieke Bazen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sjieke Bazen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sjieke Bazen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sjieke Bazen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sjieke Bazen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sjieke Bazen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sjieke Bazen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sjieke Bazen

Sjieke Bazen inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sjieke Bazen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek3 personenVette 90’s in hardere stijl€895,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand