Harde Rammers boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Freestyle

Wil jij Harde Rammers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Harde Rammers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Daar waar de feest DJ stopt gaat de nieuwe Feestcore formatie Harde Rammers pas van start. Meezingen en stampen op een energieke show vol met de lekkerste en bekendste Freestyle. Gaan met die Banaan is het motto van de Harde Rammers …

Biografie Harde Rammers

Wanneer de gevestigde hardstyle DJ’s alleen maar harder gaan in de muziek houden de Harde Rammers het feest er in! Tijdens de show nemen ze je mee op een reis door feestland met een stevige beat. Een dikke remix van Wolter Kroes of de Zangeres zonder Naam tot de bekendste hardere hits van Darkraver of Jebroer! Vals meezingen is toegestaan tijdens de show van Harde Rakkers en wie het meest uit z’n dak gaat wint er nog een Flügel prijs mee ook !

Boekingen van Harde Rammers

Toffe interactieve momenten tijdens de show zijn inbegrepen. Zo laten ze het publiek van links naar rechts gaan op een vette remix van Snollebollekes, Shirts uit en zwaaien als een Helikopter en zo draaft het feestje een uur lang door … De eigen remixen van Harde Rammers maken deze show tot een hoogtepunt van het feest, van de kermis of van het festival… Harde Rammers is de nieuwe feest sensatie maar dan in een stevig jasje !

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Harde Rammers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Harde Rammers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Harde Rammers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Harde Rammers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Harde Rammers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Harde Rammers boeken

Ben jij benieuwd hoe je Harde Rammers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Harde Rammers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Harde Rammers

Harde Rammers inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Harde Rammers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenFreestyle€795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand