Afrolosjes Soundsystem boeken

Prijscategorie: € 1.000,- tot € 1.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban / Azonto/ Baila Funk / Afro House

Wil jij Afrolosjes Soundsystem boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Afrolosjes Soundsystem. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

AfroLosjes brengt een brede selectie aan muziek met Afrikaanse (Azonto tot Baila Funk & Afro House) invloeden. Met dit Afro-Caribean rhythm zorgt Afrolosjes altijd voor een lekkere hitte op alle soort evenementen.

Biografie Afrolosjes Soundsystem

Zo staan deze jongens in clubs, concertzalen en festivals! Iedereen gaat sowieso losjes, want stil staan is geen optie!

Dancehall en Afrobeat

Met de wereld aan hun voeten, willen zij met de heetste dancehall en hardste Afrobeats tracks ervoor zorgen dat iedereen wordt verbonden op een internationaal level.

Boekingen van Afrolosjes Sound System

Afrolosjes Soundsystem ‘’We’re coming your way with the sounds of the Motherland and the Islands’’

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Afrolosjes Soundsystem kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Afrolosjes Soundsystem wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Afrolosjes Soundsystem wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Afrolosjes Soundsystem online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Afrolosjes Soundsystem kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Afrolosjes Soundsystem boeken

Ben jij benieuwd hoe je Afrolosjes Soundsystem kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Afrolosjes Soundsystem boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Afrolosjes Soundsystem

Afrolosjes Soundsystem inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Afrolosjes Soundsystem

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Azonto/ Baila Funk / Afro HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand