Funky Risotto boeken

Incl. 100+ opblaasattributen, confettishooter en give-aways
€2.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2395,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act (inc. opblaasartikelen)
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Funky Risotto boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Funky Risotto. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Funky Risotto neemt zichzelf vooral niet te serieus, maar het feesten des te meer!Geef deze heren een Jäger en een compressor en de pret kan beginnen. Vanaf minuut één vliegen de opblaasmicrofoons je om de oren en staat de partymachine op standje ‘are you nuts’.

Biografie Funky Risotto

De ‘ow ja dieee’-hits van toen worden vakkundig afgewisseld met de klappers van nu. En de wervelwind aan partytricks en interactieve waanzin zet iedere kroeg, feesttent en plein op zijn kop, ongeacht hoe groot of klein. In 2016 begonnen als excuus voor een gratis wintersport op de Dutchweek in Val Thorens en daar vervolgens de liefde voor Jäger en opblaasmicrofoons ontdekt.

Boekingen van Funky Risotto

Sindsdien trekken de boys, gewapend met hun custommade ’opblaasmicrofoonkanon’, door heel Nederland, Limburg en daarbuiten. Zo heeft De Grote Funky Risotto Show inmiddels een spoor aan ’crowdsurfende air-gitaar spelende enthousiastelingen’ achtergelaten op festivals als Solar, Amsterdam Open Air, Valhalla, Dutchweek in Val Thorens, Leidens Ontzet en natuurlijk ontelbaar veel bedrijfsevenementen en studentenfeesten ……. Als opwarmer, headliner of afterparty het kan allemaal!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Funky Risotto kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Funky Risotto wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Funky Risotto wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Funky Risotto online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Funky Risotto kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Funky Risotto boeken

Ben jij benieuwd hoe je Funky Risotto kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Funky Risotto boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Funky Risotto

Funky Risotto inhuren

€2.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Funky Risotto

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act (inc. opblaasartikelen)1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Party€2395,-
DJ-act (incl. opblaasartikelen)1 x 120 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Party€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.195,-
€2.100,-
€2.200,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand