Alaafrobros boeken

Energieke feestact
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Party

Wil jij Alaafrobros boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Alaafrobros. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Alaafrobros is een energieke feestact, bestaande uit live zang/mc en dj, die met de nieuwste hits in een feestelijk jasje de hele tent op zijn kop zet.

Biografie Alaafrobros

Met support van: Feest DJ Ruud, Radio 538, Chris Deluxe en vele kroegen en feesttenten, zijn de Alaafrobros onmisbaar tijdens de carnavalsperiode. Bekend van o.a. de feesthits ”t Gaat Goed’ en ‘Pils en Kater‘.

Party act boeken

Met meer dan +400.000 streams op verschillende streamingplatformen en nog eens 3 nieuwe tracks gepland. Zijn de Alaafrobros klaar voor carnaval 2024!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Alaafrobros kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Alaafrobros wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Alaafrobros wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Alaafrobros online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Alaafrobros kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Alaafrobros boeken

Ben jij benieuwd hoe je Alaafrobros kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Alaafrobros boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Alaafrobros

Alaafrobros inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alaafrobros

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenParty€750,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€845,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand