Opgeblazen boeken

Bekend van o.a. “De Toreador” met Wilbert Pigmans
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Opgeblazen boeken voor jouw party of event? Een Toreador virus raasde over Nederland. Van voetbalkantine tot boxgala. Van kroeg tot festival. Overal hoorde je “Oh Oh Senorita, Dit is het momentooo”. Opgeblazen is de nieuwste feestsensatie van NL! Opgeblazen trad naar de voorgrond met hun remake van Jacques Herb’s De Toreador. In elke hitlijst stonden ze wel. Het Toreador virus raasde over Nederland.

Opgeblazen boeken

Opgeblazen bestaat uit 2 feest deejays en een zanger. Tijdens hun 60 minuten durende show brengen alle explosieve meezingers en top 40 hits. En dat ook nog sneller dan het licht. Alles van nu tot aan de 80s in eigentijdse jasjes. Uiteraard in een interactieve show.

DJ-act boeken

Zo blijven jong en oud bediend en gaan ze helemaal op in de show. Waarbij ze letterlijk het podium zullen opblazen met diverse speciale effecten. Uiteraard wordt het publiek interactief betrokken worden bij hun optredens. Opgeblazen is de enige feest act waarbij dj en live zang op zo’n hoog niveau worden uitgevoerd.

Boekingen van Opgeblazen

Disclaimer! Omdat we niet verantwoordelijk willen zijn van alle gekke shit die tijdens de show van Opgeblazen ontstaat. Schade die ontstaat door bewegend, springend en dansend publiek zijn voor eigen risico. Kortom: houdt rekening met een een explosief feest.

Direct Opgeblazen boeken? Klik hier voor boekingen van Opgeblazen

Opgeblazen boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Opgeblazen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenExclusief geluid en techniek3 personenAllround / Feest€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand