Opgeblazen boeken

Bekend van o.a. “De Toreador” met Wilbert Pigmans
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Opgeblazen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Opgeblazen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een Toreador virus raasde over Nederland. Van voetbalkantine tot boxgala. Van kroeg tot festival. Overal hoorde je “Oh Oh Senorita, Dit is het momentooo”. Opgeblazen is de nieuwste feestsensatie van NL! Opgeblazen trad naar de voorgrond met hun remake van Jacques Herb’s De Toreador. In elke hitlijst stonden ze wel. Het Toreador virus raasde over Nederland.

Biografie Opgeblazen

Opgeblazen bestaat uit 2 feest deejays en een zanger. Tijdens hun 60 minuten durende show brengen alle explosieve meezingers en top 40 hits. En dat ook nog sneller dan het licht. Alles van nu tot aan de 80s in eigentijdse jasjes. Uiteraard in een interactieve show.

DJ-act boeken

Zo blijven jong en oud bediend en gaan ze helemaal op in de show. Waarbij ze letterlijk het podium zullen opblazen met diverse speciale effecten. Uiteraard wordt het publiek interactief betrokken worden bij hun optredens. Opgeblazen is de enige feest act waarbij dj en live zang op zo’n hoog niveau worden uitgevoerd.

Boekingen van Opgeblazen

Disclaimer! Omdat we niet verantwoordelijk willen zijn van alle gekke shit die tijdens de show van Opgeblazen ontstaat. Schade die ontstaat door bewegend, springend en dansend publiek zijn voor eigen risico. Kortom: houdt rekening met een een explosief feest.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Opgeblazen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Opgeblazen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Opgeblazen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Opgeblazen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Opgeblazen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Opgeblazen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Opgeblazen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Opgeblazen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Opgeblazen

Opgeblazen inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Opgeblazen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenExclusief geluid en techniek3 personenAllround / Feest€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand