De Paniekzaaiers boeken

Gewilde combi van DJ Willem de Wijs & FeestDJ Bas
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Paniekzaaiers boeken op jouw feest of evenement? Dit ervaren feestduo zorgt voor ongeremde paniek! Overal waar zij komen, planten zij energieke partypaniek.

Paniekzaaiers boeken

Het geheim achter dit paniekrecept? Eerst zaaien dan maaien, zo simpel is het! Vanaf seconde 1 weten Paniekzaaiers de aandacht te trekken. Vervolgens klappen ze er 60 minuten bovenop met de laatste hits, vetste beukers, lalala meezingers en de meest vunzige deuntjes. Denk jij dat de voeten, billen, heupen en andere onderdelen van het lichaam stil kunnen blijven staan tijdens deze act? Vergeet het maar! Eenmaal gezien ga jij gegarandeerd ook Paniekzaaiers boeken!

Feestartiesten boeken

Met de gewilde paniekknop centraal op het podium, is geen één festival, tent, schuur of plein meer veilig. De knop staat roodgloeiend de gehele show. Door de verrassende showelementen op onverwachte momenten, ontstaat er totale paniek.

Boekingen van Paniekzaaiers

Met meer dan 20 jaar maximale party ervaring als feest DJ’s en intensief feestspeurwerk, weten zij hoe ze iedere partij moeten bezaaien met paniek. Door de feest-chaos van Willem de Wijs te bundelen met de muzikale krachten van Feest DJ Bas, is er een unieke dj-act geplant: PANIEKZAAIERS!

Direct Paniekzaaiers boeken? Klik hier voor boekingen van Paniekzaaiers

De Paniekzaaiers boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Paniekzaaiers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllround / Party€995,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand