De Paniekzaaiers boeken

Gewilde combi van DJ Willem de Wijs & FeestDJ Bas
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij De Paniekzaaiers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Paniekzaaiers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dit ervaren feestduo zorgt voor ongeremde paniek! Overal waar zij komen, planten zij energieke partypaniek.

Biografie Paniekzaaiers

Het geheim achter dit paniekrecept? Eerst zaaien dan maaien, zo simpel is het! Vanaf seconde 1 weten Paniekzaaiers de aandacht te trekken. Vervolgens klappen ze er 60 minuten bovenop met de laatste hits, vetste beukers, lalala meezingers en de meest vunzige deuntjes. Denk jij dat de voeten, billen, heupen en andere onderdelen van het lichaam stil kunnen blijven staan tijdens deze act? Vergeet het maar! Eenmaal gezien ga jij gegarandeerd ook Paniekzaaiers boeken!

Feestartiesten boeken

Met de gewilde paniekknop centraal op het podium, is geen één festival, tent, schuur of plein meer veilig. De knop staat roodgloeiend de gehele show. Door de verrassende showelementen op onverwachte momenten, ontstaat er totale paniek.

Boekingen van Paniekzaaiers

Met meer dan 20 jaar maximale party ervaring als feest DJ’s en intensief feestspeurwerk, weten zij hoe ze iedere partij moeten bezaaien met paniek. Door de feest-chaos van Willem de Wijs te bundelen met dekrachten van Feest DJ Bas, is er een unieke dj-act geplant: PANIEKZAAIERS!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Paniekzaaiers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Paniekzaaiers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Paniekzaaiers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Paniekzaaiers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Paniekzaaiers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Paniekzaaiers boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Paniekzaaiers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Paniekzaaiers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Paniekzaaiers

De Paniekzaaiers inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Paniekzaaiers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllround / Party€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand