It All Started In The Nineties boeken

Diverse boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  90's and more

Wil jij It All Started In The Nineties boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van It All Started In The Nineties. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hunker jij wel eens naar de jaren ’90? De rages, de videoclips, de tv-series en de muziek? It All Started In The Nineties neemt je mee op een wervelende reis met energieke flashbacks vol herkenning.

Biografie It All Started In The Nineties

Deze totaalbeleving met VJ, danseressen, live artiesten, verschillende 90’s figuranten, decor en een niet te stoppen DJ/MC duo laat je ogen wijd openstaan en doet je verlangen naar die gouden tijd met Flippo’s, Super Mario en Gabber Piet! Om de authentieke 90’s uitstraling op het podium te waarborgen, zijn twee opvallende inflatables standaard inbegrepen in de prijs: Super Mario en Luigi. Tijdens de sets wordt actief interactie gezocht met het publiek. Denk hierbij aan leuke extra’s zoals gepersonaliseerde zakjes chips met eigen flippo’s (inclusief een gouden variant). En een spannende hakkuh-contest met aantrekkelijke prijzen. De show belooft niet alleen muzikaal, maar ook visueel en interactief een onvergetelijke ervaring te bieden.

DJ’s boeken

IASITN stond door heel Nederland met deze unieke show al op grote podia als Zwarte Cross, Paaspop, Solar Weekend, Daydream, 7th Sunday, Wish Outdoor, Dreamfields en Extrema Outdoor.

Boekingen van It All Started In The Nineties

Werkelijk elk podium barst uit haar voegen met deze nostalgische ‘trip down memory lane‘ langs de lekkerste House en Dance Classics, HipHop en Happy Hardcore. Alles is herinnering….feest…energie…It All Started In The Nineties!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig It All Started In The Nineties kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je It All Started In The Nineties wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van It All Started In The Nineties wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij It All Started In The Nineties online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van It All Started In The Nineties kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

It All Started In The Nineties boeken

Ben jij benieuwd hoe je It All Started In The Nineties kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct It All Started In The Nineties boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van It All Started In The Nineties

It All Started In The Nineties inhuren

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van It All Started In The Nineties

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personen90's and more€1395,-
DJ/MC-act (+ zangeres)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek3 personen90's and more€1895,-
DJ/MC-act (+ 2 danseressen)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek4 personen90's and more€2150,-
DJ/MC-act (+ zangeres/2 danseressen)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek5 personen90's and more€2695,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand