Het Tempo Team boeken

Bestaat uit Dr. Rude, Daani & DJ Jantje
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround Uptempo

Wil jij Het Tempo Team boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Het Tempo Team. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze nieuwe supergroep, bestaande uit Hardstyle-Legend Dr. Rude, Freestyle-Queen DJ DAANI en Party-Animal DJ-Jantje, is klaar om de wereld te veroveren! Ze brengen ieder feest naar een hoger niveau met hun unieke Partycore platen.

Biografie Het Tempo Team boeken

De bekendste feestknallers worden in een uptempo-jasje gestoken. En in hoog tempo over de speakers geslingerd. Carnaval, oude hits en all-round feest, niets is te gek. Ze brengen volop gezelligheid, en dat alles op 200 BPM!

Alles opgevoerd naar 200 BPM!

Het Tempo Team is druk bezig met het maken van allerlei edits die niet uitgebracht gaan worden op de bekende platforms, maar enkel te beluisteren zijn tijdens deze exclusieve set! Onder andere ‘Malle Babbe’, ‘Zombie Nation’ en ‘Mellow’ zijn al opgevoerd naar 200 BPM.

Boekingen van Het Tempo Team

Benieuwd hoe dat klinkt, en kan jouw evenement wel wat tempo gebruiken, maar mag dat niet ten koste gaan van de gezelligheid? Neem dan in een gigantisch tempo contact met ons op! Ondanks dat wij graag transparant zijn en de prijs willen tonen, is er op dit moment geen vast gage voor een optreden van Het Tempo Team. Bij de vaststelling van de gage wordt gekeken naar de specifieke omstandigheden. Zoals aantal bezoekers, ticketprijs, openbaar of besloten feest, etc.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Het Tempo Team kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Het Tempo Team wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Het Tempo Team wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Het Tempo Team online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Het Tempo Team kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Het Tempo Team boeken

Ben jij benieuwd hoe je Het Tempo Team kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Het Tempo Team boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Het Tempo Team

Het Tempo Team inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Het Tempo Team

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-actin overlegexclusief geluid en techniek3 personenAllround UptempoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand