Het Tempo Team boeken

Bestaat uit Dr. Rude, Daani & DJ Jantje
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround Uptempo

Wil jij Het Tempo Team boeken op jouw party of event? Deze nieuwe supergroep, bestaande uit Hardstyle-Legend Dr. Rude, Freestyle-Queen DJ DAANI en Party-Animal DJ-Jantje, is klaar om de wereld te veroveren!Ze brengen ieder feest naar een hoger niveau met hun unieke Partycore platen.

Het Tempo Team boeken

De bekendste feestknallers worden in een uptempo-jasje gestoken en in hoog tempo over de speakers geslingerd. Carnaval, oude hits en all-round feest, niets is te gek. Ze brengen volop gezelligheid, en dat alles op 200 BPM!

Alles opgevoerd naar 200 BPM!

Het Tempo Team is druk bezig met het maken van allerlei edits die niet uitgebracht gaan worden op de bekende platforms, maar enkel te beluisteren zijn tijdens deze exclusieve set! Onder andere ‘Malle Babbe’, ‘Zombie Nation’ en ‘Mellow’ zijn al opgevoerd naar 200 BPM.

Boekingen van Het Tempo Team

Benieuwd hoe dat klinkt, en kan jouw evenement wel wat tempo gebruiken, maar mag dat niet ten koste gaan van de gezelligheid? Neem dan in een gigantisch tempo contact met ons op! Ondanks dat wij graag transparant zijn en de prijs willen tonen, is er op dit moment geen vast gage voor een optreden van Het Tempo Team. Bij de vaststelling van de gage wordt gekeken naar de specifieke omstandigheden. Zoals aantal bezoekers, ticketprijs, openbaar of besloten feest, etc.

Direct Het Tempo Team boeken? Klik hier voor boekingen van Het Tempo Team

Het Tempo Team boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Het Tempo Team

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-actin overlegexclusief geluid en techniek3 personenAllround UptempoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand