Gustaf en Otto boeken

De leukste feestzangers van Nederland!
€899,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €899,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Gustaf & Otto boeken op jouw feest of evenement? Feestzangers Gustaf & Otto zijn de beste feestartiesten van dit moment, die op elk feest waar Nederlandstalige feestmuziek gewenst is thuishoort. Feestartiesten Gustaf & Otto hebben in de loop der jaren een geweldig goede naam opgebouwd. Dit komt door de vele optredens die zij hebben verzorgd op grote en kleine feesten. Niet alleen in heel Nederland, maar ook in België en Oostenrijk. Feestzangers Gustaf & Otto zijn momenteel DE GEZELLIGSTE FOUTE FEEST-ACT. En dat doen ze allemaal echt LIVE!

Gustaf en Otto boeken

Ieder optreden van feestduo Gustaf & Otto is anders, het repertoire wordt telkens afgestemd op het aanwezige publiek. Hun stemmen doen u denken aan John de Bever, Wolter Kroes, Andre Hazes en De Toppers.

Feestzangers boeken

Feestzangers Gustaf & Otto waren op tv te zien in o.a. het SBS6 programma van Gordon “Goor draait door” en van het BNN/VARA-programma Kassa in het onderdeel “De Belbus” waarin zij in het hoofdkantoor van energieleverancier Energie Direct de boel goed op z’n kop hebben gezet. Memorabel televisie dus.

Boekingen van Gustaf en Otto

Feestzangers Gustaf & Otto stonden o.a. 2 x op Wish outdoor, Tentfeest Vlist, Foodtruck festival “Picknick in het park, Vurtocht Eindhoven, BBq Goodness Bierfeest en vele andere kleine en grote feesten door heel Nederland, België en natuurlijk Oostenrijk. Feestartiesten Gustaf & Otto worden ook voor avondvullende feesten, inclusief hun eigen topfeest DJ en professioneel licht en geluid ingehuurd. Maar ook als presentatie van uw bedrijfsmatige diensten of producten zijn wij Gustaf und Otto goed in te zetten als gezellige presentatoren. Dus bent je op zoek naar echte feestzangers die het Nederlandse lied met passie en eerbied kunnen voordragen, zoek dan niet verder en boek ons voor de juiste muzikale invulling van je feest.

Direct Gustaf en Otto boeken? Klik hier voor boekingen van Gustaf en Otto

Gustaf en Otto boeken

€899,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gustaf en Otto

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNL / Feest€899,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand