Gustaf en Otto boeken

De leukste feestzangers van Nederland!
€899,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €899,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Gustaf en Otto boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gustaf en Otto. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Feestzangers Gustaf & Otto zijn de beste feestartiesten van dit moment, die op elk feest waar Nederlandstalige feestmuziek gewenst is thuishoort. Feestartiesten Gustaf & Otto hebben in de loop der jaren een geweldig goede naam opgebouwd. Dit komt door de vele optredens die zij hebben verzorgd op grote en kleine feesten. Niet alleen in heel Nederland, maar ook in België en Oostenrijk. Feestzangers Gustaf & Otto zijn momenteel DE GEZELLIGSTE FOUTE FEEST-ACT. En dat doen ze allemaal echt LIVE!

Biografie Gustaf en Otto

Ieder optreden van feestduo Gustaf & Otto is anders, het repertoire wordt telkens afgestemd op het aanwezige publiek. Hun stemmen doen u denken aan John de Bever, Wolter Kroes, Andre Hazes en De Toppers.

Feestzangers boeken

Feestzangers Gustaf & Otto waren op tv te zien in o.a. het SBS6 programma van Gordon “Goor draait door” en van het BNN/VARA-programma Kassa in het onderdeel “De Belbus” waarin zij in het hoofdkantoor van energieleverancier Energie Direct de boel goed op z’n kop hebben gezet. Memorabel televisie dus.

Boekingen van Gustaf en Otto

Feestzangers Gustaf & Otto stonden o.a. 2 x op Wish outdoor, Tentfeest Vlist, Foodtruck festival “Picknick in het park, Vurtocht Eindhoven, BBq Goodness Bierfeest en vele andere kleine en grote feesten door heel Nederland, België en natuurlijk Oostenrijk. Feestartiesten Gustaf & Otto worden ook voor avondvullende feesten, inclusief hun eigen topfeest DJ en professioneel licht en geluid ingehuurd. Maar ook als presentatie van uw bedrijfsmatige diensten of producten zijn wij Gustaf und Otto goed in te zetten als gezellige presentatoren. Dus bent je op zoek naar echte feestzangers die het Nederlandse lied met passie en eerbied kunnen voordragen, zoek dan niet verder en boek ons voor de juiste muzikale invulling van je feest.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gustaf en Otto kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gustaf en Otto wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gustaf en Otto wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gustaf en Otto online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gustaf en Otto kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gustaf en Otto boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gustaf en Otto kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gustaf en Otto boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gustaf en Otto

Gustaf en Otto inhuren

€899,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gustaf en Otto

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNL / Feest€899,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand