Randy Voet boeken

Uitgebreid en actueel feestrepertoire
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Randy Voet boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Randy Voet. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op 25 januari 1991 werd in het Brabantse Oss Randy geboren.Op zijn achtste jaar begon het allemaal op zijn eigen kamer. Hij zong toen bij voorkeur nummers van Marco Borsato. Zijn eerste optreden was in theater “De Lievekamp”, tijdens de pronkzitting met carnaval. Dit was in groep acht van het basisonderwijs.

Biografie Randy Voet

De jaren hierna gingen gewoon weer door zoals normaal, tot juli 2006. Toen is de wereld voor hem een beetje omgeslagen. Zijn oom hoorde hem zingen en zei tegen Randy, `’ Ik ga met een man praten voor een cd `’. Hij wachtte af en kwam terecht bij Tonny van de Ven. Die was vanaf de eerste klanken al razend enthousiast over hem.

Feestzanger boeken

Randy ging een single maken en nam die op bij de studio van Waylon van der Heijden, ook wel bekend als DJ Goldfinger. Ook zijn 2e cd-single werd opgenomen in de studio van Goldfinger. De titel werd “Hoe je het went of keert”. Na deze single besloot Randy met zijn vader en oom te zoeken naar een volgende stap en ze kwamen uit in de studio van Emile Hartkamp. Dit gebeurde halfweg 2008.

Boekingen van Randy Voet

Na verschillende demo’s te hebben in gezongen werd er een plaat uitgekozen voor Randy , met als titel ”Als de avond voor ons is gevallen”. Deze plaat werd uiteindelijk uitgebracht door platenmaatschappij Plutomusic en kwam terecht op nummer 51 van de Mega Top 100. Randy besloot daarna om een nieuwe muziekstijl gaan te zingen die eigenlijk al vanaf het begin af aan bij hem thuis hoort. Hij wil zelf graag de Nederpopkant op. Er werd driftig gezocht naar een geschikte studio en hij kwam uit bij de Rooftop Studio’s in Holten (Edwin van Hoevelaak & Edwin de Groott ) . De eerste single is inmiddels uit en Randy is super blij met het resultaat van de plaat. Kortom: Randy voelt zich super in alle opzichten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Randy Voet kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Randy Voet wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Randy Voet wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Randy Voet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Randy Voet kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Randy Voet boeken

Ben jij benieuwd hoe je Randy Voet kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Randy Voet boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Randy Voet

Randy Voet inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Randy Voet

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNL / Feest€495,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand