Glenn van Dijk boeken

Bekend van o.a. “Schatje, Ik Haal Je Met De Trekker Op”
€825,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €825,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Glenn van Dijk boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Glenn van Dijk. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Glenn van Dijk geboren in Arnhem had vanaf zijn jeugd maar een hobby…en dat is muziek. Al op jonge leeftijd hield Glenn zich bezig met alles wat met muziek te maken had. Niet verwonderlijk dat hij om die reden van zijn hobby zijn werk ging maken. Op zijn negentiende opende hij een café in Huissen en naar 5 jaar opende hij Het feestcafé Meneer van Dijk in Arnhem die hij 10 jaar heeft geëxploiteerd. Naast het publiek entertainen in de breedste zin van het woord bleek hij een echt feestbeest. Hierdoor wordt Glenn vaak gevraagd door zijn collega’s exploitanten om ook bij hun een feestje te komen maken.

Biografie Glenn Van Dijk

Naast het zijn van een horeca baas ontwikkeld Glenn zich tot multitalent. Zo heeft hij het smartlappen festival in Arnhem bedacht en is daar ook 7 jaar actief in de organisatie. Elk jaar wordt het festival geopend door Glenn van Dijk en Emiel Hartkamp. Het Smartlappenfestival is vandaag de dag niet meer weg te denken in het Arnhemse uitgaansleven.

Nederlandse zanger boeken

Glenn heeft ondertussen geroken aan het artiesten vak, en heeft zich ingeschreven voor de Aprés-skihut talentenjacht in Rotterdam. Hier haalde hij de finale, de trend is gezet. Glenn wilt en gaat zich richten op het artiesten vak. De eerste single komt uit met de titel “Viva Casablanca” en is gelijk een hit in het uitgaanscircuit. Hij wordt dan ook gevraagd om op de middenstip te komen zingen bij Vitesse in het Gelredome. Naast de optredens in de horeca is Glenn een veel gevraagde artiest om te komen zingen op grote festivals en zomerfeesten.

Glenn Van Dijk boeken

Eind maart 2011 komt zijn eerste single uit met de titel “Schatje ik haal je met de trekker op”, een echte feestplaat die tijdens de zomerfeesten en festivals zeker het bier laat stromen. Een plaat met een knipoog naar Boer zoekt vrouw, de kijkcijferhit van 2011. Tijdens Glenn’s optredens komen de meezingers, feestnummers en de echte stampers allemaal aan bod. Kortom een super gezellig feest. Mede door zijn grote ervaring maar vooral zijn enthousiasme heeft Glenn tijdens zijn optredens door het land interactief contact met zijn publiek en is succes verzekerd! Glenn van Dijk een eigentijdse zanger met veel gevoel voor entertainment en perfectie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Glenn van Dijk kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Glenn van Dijk wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Glenn van Dijk wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Glenn van Dijk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Glenn van Dijk kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Glenn van Dijk boeken

Ben jij benieuwd hoe je Glenn van Dijk kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Glenn van Dijk boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Glenn van Dijk

Glenn van Dijk inhuren

€825,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Glenn van Dijk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNL / Feest€825,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand