Ronnie Van Bemmel boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Ronnie van Bemmel boeken voor jouw feest of evenement? Sinds 1993 timmert deze geweldige zanger keihard aan de weg. Met zijn single “Uno Dos Tres” veroverde hij in het jaar 2000, de landelijke uitgaansgelegenheden. In het jaar 2007 gaf hij zijn eerste theaterconcert in een uitverkocht Beatrix Theater te Utrecht waarvan tevens een dvd is uitgebracht.

Ronnie Van Bemmel boeken

In datzelfde jaar veranderde er veel voor Ronnie. Hij won de Tros Talentenjacht, “De Weg Naar Thialf”, en tekende een platencontract bij platenmaatschappij CNR.

Feestartiesten boeken

Vanaf die tijd, is hij veelvuldig te zien op de landelijke tv, ondermeer bij het TROS Muziekfeest, Mega Piratenfestijn, Hart voor Muziek en ook de Nacht van Oranje in Ahoy kan hij aan zijn lijstje toevoegen.

Boekingen van Ronnie Van Bemmel

Met zijn singles “Ik zoek een meisje” en “Laat het licht maar uit”, besteeg hij in 2008 tot 2 maal toe de top 100 evenals met zin single “Jamie”in 2009. Op de bühne voelt hij zich als een vis in het water. Vol overgave en plezier brengt hij zijn show. Een echte rasartiest die zijn optredens op de meest uiteenlopende gelegenheden in binnen- en buitenland tot een waar feest maakt!

Direct Ronnie Van Bemmel inhuren? Klik hier voor boekingen van Ronnie Van Bemmel

Ronnie Van Bemmel boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ronnie Van Bemmel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalig€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand