Frank Van Weert boeken

Bekend van o.a.
€895,-

Deel deze artiest:

  • Prijs
    €895,-
  • Duur
    1 x 30 minuten
  • Geluid
    exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting
    1 persoon
  • Soort
    Tape-act
  • Genre
    NL / Feest

Wil jij Frank Van Weert boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Frank Van Weert. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een optreden van Frank van Weert is vol van energie en is een sterke aanvulling op elk feest! Frank van Weert zal met zijn nummers de hele zaal op zijn kop zetten. Geschikt voor jong en oud. Kortom, feest gegarandeerd!

Biografie Frank van Weert

Al enkele jaren brengt Frank van Weert, met succes, leuke, gezellige singles op de markt. In elke kroeg en op elk feest komt beslist een nummer van Frank voorbij. Liedjes als ‘Nergens Goed Voor’ en ‘Hield Jij Van Mij Of Van M’n Centen’ worden uit volle borst meegezongen.

Duet met Django Wagner

Naast het optreden als zanger is Frank van Weert ook door het hele land te zien als DJ en is hij, als tekstschrijver en componist, onderdeel van het team achter Django Wagner. Samen met Django Wagner bracht hij de duet-single ’30, 40, 50 jaar’ uit.

Boekingen van Frank van Weert

Frank van Weert zingt Nederlandstalige nummers. Prima in te huren voor een act rondom carnaval, op een bruiloft of rondom kerst.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Frank Van Weert kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Frank Van Weert wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Frank Van Weert wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Frank Van Weert online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Frank Van Weert kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Frank Van Weert boeken

Ben jij benieuwd hoe je Frank Van Weert kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Frank Van Weert boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Frank Van Weert

Frank Van Weert inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frank Van Weert

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNL / Feest€895,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand