Diego Holzken boeken

Bekend van o.a. ‘Zonder Jou’
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Diego Holzken boeken voor jouw feest of evenement? Talent verloochent zich niet en zit er al vroeg in. Dat bewijst Diego Holzken, die met de single ‘Zonder Jou’ een aanstekelijke uptempo Nederlandstalige zomerhit heeft afgeleverd. Het is de volgende stap in een carrière die al van kinds aan in ontwikkeling is. 

Diego Holzken boeken

Want de in 1993 geboren Diego is zijn hele jeugd al met muziek bezig. Of hij nu aan het draaien is of met een microfoon in de hand op feestjes de boel entertaint, hij is een geboren artiest. Al worden de eerste stappen naar een professionele carrière vele jaren later pas gemaakt. Als de Sittardse zanger bij toeval op vakantie in Spanje is, en in een nabijgelegen hotel een muziekreis met Nederlandse artiesten is neergestreken. Zij vragen hem of hij wellicht ook een liedje zou willen zingen. Hij kiest voor Wolter Kroes’ Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen en daarmee maakt hij grote indruk op het publiek. Het succes smaakt naar meer en is het laatste zetje dat hij nodig heeft om de boel serieuzer aan te pakken. 

Nederlandstalige zanger boeken

Door de samenwerking te zoeken met Manfred Jongenelis maakt de carrière van Diego Holzken een vliegende start met debuutsingle Alleen Jij. Alleen Jij is meteen een hit waarvan de clip inmiddels circa 300.000 keer bekeken is op YouTube. Eind 2018 tekent Diego bij Cornelis Music en de aanstekelijke tweede single Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken doet het nog beter dan het debuut. De zomerse meezinger is al voorbij de 750.000 views en is hard op weg om richting de miljoen op YouTube te gaan. 

Boekingen van Diego Holzken

De volgende stap in de carrière van Diego Holzken is de single Zonder Jou. Het nummer is een Nederlandstalige bewerking van Lionel Richie’s wereldhit All Night Long. Juist in deze dansbare track toont zich het talent van Diego, want na enkele tonen ben je het originele al volledig vergeten. Zonder Jou is op en top Diego Holzken. Herkenbaar, dansbaar, aanstekelijk en vooral heel ‘eigen’, met vergezeld van een videoclip die precies laat zien wat er gebeurt als Diego een podium op stapt. Dat is waar hij het best tot zijn recht komt en waar hij voorlopig wil blijven staan. “Mijn plannen voor de toekomst zijn vooral veel muziek maken en lekker optreden.” Met Diego Holzken is een talent opgestaan waar Nederland nog veel van gaat horen.
Direct Diego Holzken boeken? Klik hier voor boekingen van Diego Holzken

Diego Holzken boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Diego Holzken

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand