Jan-Joost boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  3 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Jan-Joost boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jan-Joost. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jan-Joost begon als zanger/feestmaker in bar de Witte Kat te Sneek, waar hij als zingende DJ de hele tent op zijn kop wist te zetten. Daarna besloot Jan-Joost om als zanger de kost te gaan verdienen. En met groot succes!

Biografie Jan-Joost boeken

Inmiddels is Jan-Joost een veel geziene gast in café’s, discotheken en op bruiloften en partijen. Jan-Joost treedt op met veel enthousiasme en weet dit ook over te brengen op het publiek.

Feestzanger boeken

Niet alleen zingt hij feestnummers (van Hazes tot Wolter Kroes), maar ook een lekkere smartlap met een gevoelige tekst schuwt hij niet.

Boekingen van Jan-Joost

In 2006 verscheen zijn eerste eigen single ‘De Feestballade‘. In 2008 werd de lang verwachte opvolger uitgebracht getiteld ‘Herr Heinrich‘. Begin 2009 gooide Jan-Joost hoge ogen met zijn remake van ‘Marietje‘.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jan-Joost kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jan-Joost wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jan-Joost wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jan-Joost online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jan-Joost kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jan-Joost boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jan-Joost kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jan-Joost boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jan-Joost

Jan-Joost inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jan-Joost

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act3 x 40 minutenexclusief1 persoonNederlandstalig / Feest€795,-

Vergelijkbare artiesten

€850,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand