Donny Ponsen boeken

Bekend van o.a. “Drink Rode Wijn”
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest / Levenslied

Wil jij Donny Ponsen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Donny Ponsen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Donny Ponsen

In 2017 debuteerde de in Den Haag geboren Donny Ponsen met ‘Alles Wat Je Zei’. Welke opgevolgd werd door de single ‘Ga Toch’. Beide singles werden zeer positief ontvangen, en daarna was het tijd voor de derde single, getiteld ‘Kom Schatje Kom’. Dé ultieme zomersingle met een opzwepend en dansbaar ritme, wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Zoon van Rinus Ponsen

Donny Ponsen heeft het zingen met een vader als volkszanger Rinus Ponsen met de paplepel ingegoten gekregen. Hierdoor kent Donny de klappen van de zweep en weet hij als geen ander hoe het vak in elkaar steekt. Hij groeide als kind op met Nederlandstalige muziek en daar ligt ook zijn hart en passie. Eén van zijn grote idolen is André Hazes omdat die als geen ander wist hoe je mensen wist te raken.

Boekingen van Donny Ponsen

De grote hit van Donny kwam in januari 2020 met; Drink Rode Wijn. Dit nummer werd door Nederland met open armen ontvangen en zit dan ook al ruim over de 6.5 miljoen streams op Spotify De vruchten daarvan heeft Donny Ponsen helaas nog niet echt mogen plukken, want in dat jaar kwamen we in Nederland in de pandemie terecht. Echter is ‘Drink Rode Wijn’ in 2023 weer aan een ongekende opmars bezig en een gouden plaat voor deze hit is dan ook een kwestie van tijd!

Gouden plaat

De nieuwste single van Donny Ponsen is opnieuw een succes. De prachtige plaat ‘Voor Één Kus Van Jou’ is een heerlijk zomers nummer waarin duidelijk Donny zijn eigen sound naar voren komt. En van die sound kun je in de toekomst nog veel meer gaan verwachten! Inmiddels timmert de zanger al een aantal jaren aan de weg met zijn eigen repertoire, wat steeds verder groeit in bekendheid en populariteit met inmiddels miljoenen streams. In 2023 zag Donny zijn tomeloze inzet en harde werken beloond worden met een Gouden Plaat voor zijn hit ‘Drink Rode Wijn’.
In mei 2024 heeft hij een contract getekend bij platenmaatschappij Cornelis Music waarbij hij samen met zijn team verder zal bouwen aan zijn carrière.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Donny Ponsen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Donny Ponsen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Donny Ponsen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Donny Ponsen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Donny Ponsen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Donny Ponsen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Donny Ponsen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Donny Ponsen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Donny Ponsen

Donny Ponsen inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Donny Ponsen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest / Levenslied€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.195,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand