Tom Haver boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Tom Haver boeken voor jouw feest of evenement? Tom Haver begint met zingen op 10-jarige leeftijd als hij ‘troubadour’ speelt in de eindmusical op de basisschool. Na de HAVO gaat hij studeren aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Het zingen komt even op een laag pitje te staan. Tom krijgt de kans om als DJ aan de slag te gaan in Callantsoog. Hierna gaat hij aan de slag in Bob’s Party Palace in Uitgeest. Tijdens het stappen in De Skihut in Rotterdam wordt hij spontaan aangenomen. Tom staat anderhalf jaar lang 5 dagen per week als vaste zanger in de Skihut. In de weekenden is hij actief als DJ in Bob’s.

Tom Haver boeken

In 2006 neemt Tom Haver samen met 2 oud collega DJ’s een CD op. De single komt in de Top 20, de clip op TMF en Jumping Jacks is ontstaan. Tom besluit om zich totaal te focussen op muziek. Hij is nu al 4 jaar iedere winter in de Oostenrijkse skigebieden te vinden waar hij staat te zingen en te draaien.

Feestartiesten boeken

Tijdens een avondje stappen in Café Bolle Jan waar hij een aantal nummers zingt, wordt hij gevraagd om ook eens een keer in het café op te treden. Dit doet hij graag en zo staat hij ook soms ook in Café Bolle Jan te zingen.

Boekingen van Tom Haver

Inmiddels is hij bekend van de nummers ‘Stil in mij’ en ‘Samen Vanavond’, een cover van de Brazilliaanse zanger Michel Teló die tot beste cover is uitgeroepen. Ook mag hij in het voorprogramma staan van Michel Teló zijn wereldtour. In september 2012 komt het nummer ‘Je hoort bij mij’ uit.

Direct Tom Haver boeken? Klik hier voor boekingen van Tom Haver

Tom Haver boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tom Haver

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand