Tom Haver boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Tom Haver boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tom Haver. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Tom Haver begint met zingen op 10-jarige leeftijd als hij ‘troubadour’ speelt in de eindmusical op de basisschool. Na de HAVO gaat hij studeren aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Het zingen komt even op een laag pitje te staan. Tom krijgt de kans om als DJ aan de slag te gaan in Callantsoog. Hierna gaat hij aan de slag in Bob’s Party Palace in Uitgeest. Tijdens het stappen in De Skihut in Rotterdam wordt hij spontaan aangenomen. Tom staat anderhalf jaar lang 5 dagen per week als vaste zanger in de Skihut. In de weekenden is hij actief als DJ in Bob’s.

Biografie Tom Haver

In 2006 neemt Tom Haver samen met 2 oud collega DJ’s een CD op. De single komt in de Top 20, de clip op TMF en Jumping Jacks is ontstaan. Tom besluit om zich totaal te focussen op muziek. Hij is nu al 4 jaar iedere winter in de Oostenrijkse skigebieden te vinden waar hij staat te zingen en te draaien.

Feestartiesten boeken

Tijdens een avondje stappen in Café Bolle Jan waar hij een aantal nummers zingt, wordt hij gevraagd om ook eens een keer in het café op te treden. Dit doet hij graag en zo staat hij ook soms ook in Café Bolle Jan te zingen.

Boekingen van Tom Haver

Inmiddels is hij bekend van de nummers ‘Stil in mij’ en ‘Samen Vanavond’, een cover van de Brazilliaanse zanger Michel Teló die tot beste cover is uitgeroepen. Ook mag hij in het voorprogramma staan van Michel Teló zijn wereldtour. In september 2012 komt het nummer ‘Je hoort bij mij’ uit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tom Haver kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tom Haver wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tom Haver wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tom Haver online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tom Haver kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tom Haver boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tom Haver kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tom Haver boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tom Haver

Tom Haver inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tom Haver

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand