Gerry Holland boeken

Amsterdamse volkszanger
€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Gerry Holland boeken voor jouw feest of evenement? De Amsterdamse volkszanger Gerry Holland – de zingende taxichauffeur – is al vele jaren een begrip in de Nederlandstalige scene. Hij was pas dertien jaar oud toen hij meedeed aan zijn eerste talentenjacht in de Jordaan. Hij zong met Harry Slinger, Danny de Munk en Nico Haak en trad op met grootheden als Lee Towers, Anita Meijer, Corry Konings, André Hazes en vele anderen.

Gerry Holland boeken

Zijn eerste single “Als jij maar van mij houdt” werd met grote regelmaat gedraaid door de dj’s van die tijd zoals Krijn Torringa, Gerard de Vries, Wil Luikinga, Peter Teekamp en Bart van Leeuwen. In 2006 bracht Gerry de single “Ik ben terug” uit. De productie werd goed opgepakt, maar mede door privé omstandigheden kon er niet op dat succes worden voortgeborduurd. Het bleef twee jaar even heel stil rondom hem…

Boekingen van Gerry Holland

In 2012 trekt Gerry Holland de stoute schoenen aan en neemt contact op met de bekende producers Emile Hartkamp en Norus Padidar. Zijn boodschap was duidelijk: “Ik wil graag mijn stad bezingen, ik wil liedjes uit de tijd dat Mokum met Tante Leen en Johnny Jordaan zo mooi over de Westertoren zongen en Johan Cruyff onoverwinnelijk was. Liedjes die mensen blij maken en waar wij om kunnen lachen en even niet moeten denken aan de dagelijkse zorgen waar we de laatste tijd veel mee te maken hebben. Dat klonk de producers als muziek in de oren en het resultaat is te beluisteren op het prachtige album “Jij bent alles voor mij”.

Nederlandstalige zanger boeken

Met zijn single “Vier Een Feestje Met Mij” zingt hij een vrolijk liedje wat meteen uitnodigt tot meezingen. Gerry Holland – of Gerry Berghoef voor zijn vrienden – is vooral bekend van “Laat De Hele Boel Maar Waaien” en andere hits zoals “Meisjes Van Het Leven”. De compositie van “Vier Een Feestje Met Mij” komt weer uit de illustere Kees Tel hit studio uit Helmond. Kees is vooral bekend door zijn producties voor Gerard Joling en voor de Luizenmoeder. Kees speelt ook op deze hit de sterren van de hemel, allemaal met eigen instrumenten. In 2022 was Gerry ook nog te zien in het populaire TV programma ‘Lang Leve De Liefde’ van SBS6/Talpa.

Direct Gerry Holland boeken? Klik hier voor boekingen van Gerry Holland

Gerry Holland boeken

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gerry Holland

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€650,-
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€749,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand