Rob Van Daal boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (< 500 personen)
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Rob Van Daal boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rob Van Daal. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Rob van Daal is geboren op 22 februari 1962 te Raamsdonksveer. Al meer dan 20 jaar treed Rob van Daal op in café’s, zalen en feesttenten door geheel Nederland.

Biografie Rob van Daal

Hij heeft in de afgelopen jaren verschillende albums en singles uitgebracht. Enkele uitschieters zijn natuurlijk; “He Trut”, “Valeria”, “Ik ga leven”, “Ik wil een kus“, “Natalie” (feesthit 2006), “In een klein cafeetje”, “Manuel of Manuela” (feesthit 2008) en natuurlijk de single “Leven lukt me niet met jou” welke goed heeft gescoord in de Singles Top 100.

Nog veel meer hits

Na andere hits zoals “Kon ik maar even” en de klassieker “We benne op de wereld”, kwam Rob met een nieuw album “Omdat we vrienden zijn”.

Boekingen van Rob van Daal

Rob gaf twee keer een groot concert, welke een zeer groot succes genoemd kunnen worden. Al met al Rob van Daal is een echte rasartiest. Hij weet als geen ander van ieder feest een superfeest te maken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rob Van Daal kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rob Van Daal wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rob Van Daal wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rob Van Daal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rob Van Daal kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rob Van Daal boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rob Van Daal kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rob Van Daal boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rob Van Daal

Rob Van Daal inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rob Van Daal

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (< 500 personen)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€1495,-
Tape-act (> 500 personen)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€1695,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.775,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand