Rocky Vosse boeken

Bekend van o.a. “Pretty Belinda”
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Rocky Vosse boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rocky Vosse. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Rocky Vosse begon met zingen op feesten en kermissen in de regio Noord Holland. Zijn eerste single werd opgenomen met DJ Maarten en Kees Tel: “Donker om me heen”. In het voorjaar van 2008 deed Rocky mee met de wedstrijd “De Leeuw die brult weer” van Sterren.nl.

Biografie Rocky Vosse

Rocky werd unaniem uitgeroepen tot winnaar en eind mei 2008 verscheen de single met dezelfde titel: “De leeuw die brult weer”. Niet alleen kreeg Rocky na het winnen van deze wedstrijd een platencontract, ook mocht hij optreden in de Ahoy hal en op het megapiratenfestival in Borger.

Zanger boeken

Medio 2008 is Rocky druk bezig met de opnames van de volgende single en zijn eerste album.

Boekingen van Rocky Vosse

Live brengt Rocky een half uurtje vrolijk entertainment met, naast zijn eigen single, een mengeling van bekende feesttoppers en meezingers.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rocky Vosse kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rocky Vosse wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rocky Vosse wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rocky Vosse online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rocky Vosse kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rocky Vosse boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rocky Vosse kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rocky Vosse boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rocky Vosse

Rocky Vosse inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rocky Vosse

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€995,-

Vergelijkbare artiesten

€875,-
€995,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand